Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel volt eddig legjobb a szex?
Melyik kapcsolatodban? És akivel most vagy együtt milyen?
Figyelt kérdés
Most olvastam egy hasonló kérdést.
Nekem a barátom azt mondta előzővel jobb volt.
Én ilyet soha nem éreztem.
Csak én gondolom úgy szerelem elveszi kicsit az eszed s ha jelenlegiben úgy érzed nem a legjobn azt megette a fene...
tegnap 07:49
1/10 anonim válasza:
Én csak a párommal voltam. Így vele 42f
tegnap 08:07
2/10 anonim válasza:
Nekem azokkal jo akikkel kalasdzikusban vagyunk.
A többi akivel 600 pózban kell forogni meg nekik állando változtatások kellenek meg állandoan fel kell sz.pni szex előtt, megcsinálom ugyan, de szakitás után nem sírok utánuk..
tegnap 08:11
3/10 anonim válasza:
100+ nővel voltam, nincs olyan hogy legjobb, mindenki aki jó, máshogy jó.
tegnap 08:11
4/10 anonim válasza:
Nem tudnék rangsorolni, egy-két kivétellel mindenkivel jó volt; változatos, izgalmas és kölcsönösen figyeltünk egymás örömére. A jelenlegi párommal azért kimagaslóan jó már kilenc éve, mert nagyon figyelmes és pont annyira perverz, mint én, nagyon hasonlóak az igényeink. Volt egy olyan kapcsolatom, na az nem volt jónak nevezhető, ahol mindig azt éreztem, hogy "legyünk túl rajta" jelleggel történik a másik fél részéről.
tegnap 08:26
5/10 anonim válasza:
Jó nagy bunkó a barátod ha ilyet mond,inkább tartotta volna magában és dicsérne téged.
tegnap 12:35
6/10 anonim válasza:
Úgy kimondottan fantasztikus senkivel nem volt maga a ki-be rész, rossz sem, de a legjobb az elsővel talán, azért, mert ő állt a legnyitottabban a témához, nem csak pár perc szex az ágyban aztán annyi, hanem volt 1-2 furcsa dolga is, ami még nekem belefért, tehát semmi durva, fájdalmas, nem kakiszex, stb, de mindig ki tudta fejezni, mit akar, tudtam mit szeret, nekem ez jobban bejött, mint utána másokkal, akiknek csak úgy random felállt a semmitől aztán mehet a szex.
tegnap 13:11
7/10 anonim válasza:
Akivel a legjobban passzoltak az igényeink, a mostani párommal.
Egyébként az exférjemmel mikor összejöttünk vele szó szerint 0-24 tudtam volna csinálni, annyira élveztem végre a szexet. De valahogy mégis valami hiányzott és utólag rájöttem, hogy önző is volt az ágyban, illetve nem is egyeztek az igényeink annyira.
tegnap 14:43
8/10 A kérdező kommentje:
Lennétek olyannal akivel nem a legjobb vagy inkább elmondanátok hogy legyen jobb?
tegnap 19:00
9/10 anonim válasza:
Én lennék, ha amúgy jó, mert nem a szex a legfontosabb, de ha valami kifejezetten zavar, amiatt nyilván szólnék. Az önmagában nem zavarna, hogy valaha mással jobb volt.
tegnap 19:11
10/10 anonim válasza:
#8 az egyik exemmel végtelenül türelmes voltam, nagyon szerettem volna, ha az ágyban is működik köztünk, de egyszerűen nem ment. Lelki dolgai voltak, orvoshoz, pszichológushoz jártunk. 1,5 év után sajnos már a falat kapartam, így elhagytam őt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!