Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan kapcsolatod, ahol a legszebb, legjobb embernek tartottad a párodat és mégis kiderült, hogy teljesen félreismerted?
Mi derült ki? Hogyan tudtál túljutni rajta?
Én életem legnagyobb csalódását élem most meg, és nem szeretném kiteregetni, de olyan emberről van szó, aki úgy bánt velem, mint egy hímestojással és ő volt a legjobb, most meg kiderült, hogy hazug, önző alak.
Tudathasadásos dolog, mert egy részem megismert egy olyan embert, aki szerény és kedves és olyan, mint még senki, egy másik részem pedig hányni szeretne tőle
Hogy tudnak egyesek így megvezetni? Úgy értem nem szándékosan, nem színészkedik meg ilyen, de mintha két énje lenne.
Nehéz becsületesnek lenni?
"Nehéz becsületesnek lenni?"
Sokszor nehéz, de egy esetből nem kell messzemenő következtetéseket levonni. Adj időt magadnak, amennyi kell, lépj tovább és keress egy jobbat. Nem lesz könnyű, de ezen mindenki átesik, ezekből tanulunk, hozzá tartozik az élethez a csalódás és a fájdalom. Pár év múlva már áldani fogod az eget, hogy kiderült mekkora nyomorult volt a mostani párod.
Hazudott. Mikor félnivalója volt, mindig hazudott. És úgy tett mintha én emlékeznék rosszul.
Hülyére vett, játszott velem. Nem szándékosan, de olyan gyáva módon.
Szóval az derült ki róla szimplán, hogy a saját érdekei mindig előrébb lesznek és ezért képes az eget lehazudni
Hogy lehet nem szándékosan játszani? Mit csinált, miben hazudott pontosan?
Ha gondolod, privátban is megoszthatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!