Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Udvozolet En56 a felesegem 2 evvel fiatalabb. Nemreg, bevallott egy 3 eves viszonyt ami 28 eve volt.33 eve vagyunk hazasok. Azok voltak legszebb szerelmes eveink, ez borzaszto erzes. Ha valaki volt hasonlo helyzetben, hogyan tudta tultenni magat?
Fájni fog.
Pszichológust kell felkeresni.
Azt, hogy miért vallotta be, nem értem. Tök jól csinálta eddig, hisz valószínűleg sosem akart Téged megbántani. Sem akkor, amikor a viszonya volt, sem később. Mindvégig melletted maradt, mindvégig szeretett téged. Botlás a legjobb kapcsolatban is előfordulhat - csak sosem szabad kiderülnie. Nem értem miért vallotta most be. Ennyire bántotta? egyébként az is pozitív, mert az is azt tükrözi, mennyire szeret Téged.
Derítsd ki miért vallotta be. fogadd el, hogy szeret. Keress segítséget, hogy túltedd magad rajta! Nem lesz könnyű!
Hasonlo kerdes merul fel mindenkinel, miert vallotta be.
Talan azt hitte tul reg volt. Beszeltunk rola, mar nagyon szegyenli es azt is, hogy elmondta.Mert latja mennyire szenvedek.
Koszonom a kedves szavakat.
"valószínűleg sosem akart Téged megbántani."
Ja, azért tömte más pali 3 éven át. Na én meg elhagynám, mindegy hány éve történt. Persze nem vagyunk egyformák, van aki tud ezzel együtt tovább élni. Sajnos én nem lennék képes rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!