Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Udvozolet En56 a felesegem 2 evvel fiatalabb. Nemreg, bevallott egy 3 eves viszonyt ami 28 eve volt.33 eve vagyunk hazasok. Azok voltak legszebb szerelmes eveink, ez borzaszto erzes. Ha valaki volt hasonlo helyzetben, hogyan tudta tultenni magat?
Hasonló van nekem is, csak a párom kapcsolata nem tartott ennyire sokáig. Hosszú évekkel később vallotta be. Nem tudom, hogy miért. Egy hosszabb lelkis beszélgetés hatására valahogy kibökte. Nem vettem észre semmit. Megdöbbentő volt, hogy semmit nem is sejtettem. Ugyanúgy, mint te, én is azt gondoltam hogy az milyen jó időszak volt, amiről kiderült, hogy viszonya volt. Azóta is sokat beszéltünk róla. Megbocsátottam, de elfelejteni nem tudom. Az a bizalom, ami volt felé, eltűnt. Valószínűleg végleg. Érzelmileg sokkal távolabb kerültem tőle. De ez nekem csak pár hónapja volt, szóval nem telt még el sok idő. Minden nap próbálok rá úgy nézni, mint régen, de már nem ugyanazt az embert látom.
Hasznos tanáccsal nem szolgálhatok, de megerősíthetlek abban, hogy teljesen normális hogy most össze vagy zavarodva. Jogos a bizalomvesztés és minden érzelem, amit most átélsz. Ha segítene, ne szégyellj felkeresni egy pszichológust.
Szóval az utóbbi 28 év hazugság volt.
Nem tudom milyen botlásról beszélnek egyesek. 3 év!
Csak azért mondta el, hogy könnyítsen a lelkén, meg azt hiszi, hogy ilyen idősen már úgysem mered elhagyni.
15-ös válaszoló pontosan leírta a szerető+legszebb időszak "lényegét". És igen, meg kell próbálni túllépni rajta. Elfelejteni nem lehet, de valamilyen szinten fel kell dolgozni ahhoz,hogy tovább lehessen vinni a kapcsolatot.
Régen volt, megbánta, és ha többet nem fordult Vele elő még leehtnek szép éveitek együtt.
Mérlegre kell tenni mi történik akkor ha Vele maradsz, és milyen lesz az életed ha kilépsz a házasságból. Ennyi idősen, közös múlttal, gondolom gyerekekkel, esetleg unokákkal, meggondolandó felrúgni a családi köteléket.Új élet kialakítása pedig nem könnyű, és nem is mindenkinek lehetséges.
"Szóval az utóbbi 28 év hazugság volt."
Ez mekkora baromság, már megint az 1 bites gondolkodás... Már miért lett volna hazugság? 28 éven át tartó szeretet, sok öröm, bánat, közös küzdelem, vígasztalás, stb az neked semmi?
,,28 éven át tartó szeretet, sok öröm, bánat, közös küzdelem, vígasztalás, stb az neked semmi?"
Ja + a mással hempergést 3(!) éven keresztül, azt kihagytad. És még amiről nem tudunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!