Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Udvozolet En56 a felesegem 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Udvozolet En56 a felesegem 2 evvel fiatalabb. Nemreg, bevallott egy 3 eves viszonyt ami 28 eve volt.33 eve vagyunk hazasok. Azok voltak legszebb szerelmes eveink, ez borzaszto erzes. Ha valaki volt hasonlo helyzetben, hogyan tudta tultenni magat?

Figyelt kérdés
Elkel a segitseg.Nagyon nehez, naponta tobbszor eszembe jut, rosszul alaszom.Mivel hasonlo jellegu temat nem talaltam, igy ugy gondoltam felteszek en is egyet. A kerdes talan az idosebbeknek szol, de szivesen veszem masok valaszat is aki jartas a temaban. Elore is koszonom.

2020. febr. 11. 15:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
88%

Hasonló van nekem is, csak a párom kapcsolata nem tartott ennyire sokáig. Hosszú évekkel később vallotta be. Nem tudom, hogy miért. Egy hosszabb lelkis beszélgetés hatására valahogy kibökte. Nem vettem észre semmit. Megdöbbentő volt, hogy semmit nem is sejtettem. Ugyanúgy, mint te, én is azt gondoltam hogy az milyen jó időszak volt, amiről kiderült, hogy viszonya volt. Azóta is sokat beszéltünk róla. Megbocsátottam, de elfelejteni nem tudom. Az a bizalom, ami volt felé, eltűnt. Valószínűleg végleg. Érzelmileg sokkal távolabb kerültem tőle. De ez nekem csak pár hónapja volt, szóval nem telt még el sok idő. Minden nap próbálok rá úgy nézni, mint régen, de már nem ugyanazt az embert látom.

Hasznos tanáccsal nem szolgálhatok, de megerősíthetlek abban, hogy teljesen normális hogy most össze vagy zavarodva. Jogos a bizalomvesztés és minden érzelem, amit most átélsz. Ha segítene, ne szégyellj felkeresni egy pszichológust.

2020. febr. 11. 19:49
 12/30 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem próbáld meg túl tenni magad, hisz 33 éve jóban rosszban együtt vagytok és 28 éve hűséges. Amúgy szerintem butaság volt elmondania.
2020. febr. 11. 21:53
 13/30 anonim ***** válasza:
19%

Szóval az utóbbi 28 év hazugság volt.

Nem tudom milyen botlásról beszélnek egyesek. 3 év!

Csak azért mondta el, hogy könnyítsen a lelkén, meg azt hiszi, hogy ilyen idősen már úgysem mered elhagyni.

2020. febr. 12. 00:45
 14/30 anonim ***** válasza:
86%
Én “csak” tíz évet buktam, amikor kiderült, hogy az asszonykámnak fél éve szeretője van. Nem tudok jó tanácsot adni, nagyon régóta vagytok együtt. Maradj vele még, ha bírsz és az idő majd segít jó döntést hozni, mert az idő az egyetlen, ami igazán segít. Sok erőt!
2020. febr. 12. 02:30
 15/30 anonim ***** válasza:
84%
Csak megjegyzem: altalanos, hogy hazassagban azokat az eveket erzi a megcsalt fel a legszebbnek amikor a masik eleteben jelen van a szeteto. Ilyenkor no a libido, tehat otthon is tobb lesz a szex. Aztan ott a lelkiismeret, tobbet kedveskedik, kompenzal a megcsalo. Kevesbe veszekedos, hisztis, szomoru, elegedetlen stb az otthoni problemakat illetoen. Hiszen ott a masik ,aki jobb esetben kicsit pszichologuskent is funkcional. Konkretan sok hazassagot eppen a szereto tart ossze. Kerdezo! Olyan regen tortent, lepjel tul rajta szerintem.
2020. febr. 12. 02:46
 16/30 anonim ***** válasza:
75%

15-ös válaszoló pontosan leírta a szerető+legszebb időszak "lényegét". És igen, meg kell próbálni túllépni rajta. Elfelejteni nem lehet, de valamilyen szinten fel kell dolgozni ahhoz,hogy tovább lehessen vinni a kapcsolatot.

Régen volt, megbánta, és ha többet nem fordult Vele elő még leehtnek szép éveitek együtt.

Mérlegre kell tenni mi történik akkor ha Vele maradsz, és milyen lesz az életed ha kilépsz a házasságból. Ennyi idősen, közös múlttal, gondolom gyerekekkel, esetleg unokákkal, meggondolandó felrúgni a családi köteléket.Új élet kialakítása pedig nem könnyű, és nem is mindenkinek lehetséges.

2020. febr. 12. 08:36
 17/30 anonim ***** válasza:
86%

"Szóval az utóbbi 28 év hazugság volt."

Ez mekkora baromság, már megint az 1 bites gondolkodás... Már miért lett volna hazugság? 28 éven át tartó szeretet, sok öröm, bánat, közös küzdelem, vígasztalás, stb az neked semmi?

2020. febr. 12. 14:17
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos jelenleg senki, még te sem tudsz erre a kérdésedre választ adni. Majd az idő eldönti, akármilyen bután hangzik is. Lehet, hogy valaki azonnal kiteszi a hűtlen párja szűrét, aztán évekkel később visszasírja, hogy miért nem bocsátott meg neki, más meg először szemet huny a megcsalás fölött, aztán talán évekig szenved és nem is tudja, mi a probléma a kapcsolatában. Várj még egy kevés időt, és meg fogod látni, hogy melyik opció nyugtatna meg Téged. De ne dönts elhamarkodottan, indulatból!
2020. febr. 12. 19:10
 19/30 anonim ***** válasza:
34%

,,28 éven át tartó szeretet, sok öröm, bánat, közös küzdelem, vígasztalás, stb az neked semmi?"

Ja + a mással hempergést 3(!) éven keresztül, azt kihagytad. És még amiről nem tudunk...

2020. febr. 12. 19:51
 20/30 anonim ***** válasza:
32%
Üdvözlöm uram! Ilyen fokú hűtlenség esetén az is kérdés, ha van közös gyerek az az Öné-e. Ez a luvnyi nem csak egyszer csalta meg, ez fix! Javaslom elhagyni a nyanyát, egy férfi ennyi idősen fiatal nőt is kaphat, aki szül neki, remélem önnek van pénze, a mama meg úgyse kell senkinek! Én Önnek szurkolok.
2020. febr. 12. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!