Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legszebb szerelmes dal számotokra mi, és milyen élmény kapcsolódik hozzá?
akkor mi a búbánatért írtál ide?!
a kérdés azoknak szól, akiknek van ilyen kedvenc daluk.
Akácos út jó lesz?:D
Ilyen hülye kérdést már!
Secondhand Serenade - Fall For You
Az élményt viszont megtartom magamnak.
Pf, mittomén', nincs kimondottan "szerelmes szám" a lexikonomban. Az első barátnőmmel, amikor legelőször smároltunk, akkor a Fragma: Embrace Me (Duderstadt Remix) c. zenéje szólott. Az úgy nagyon pöpec pillanat volt kb. 14 évvel ezelőtt. Ma már semmilyen zenei művet nem kötök senkihez és ez tök jó.
Viszont van kimondottan "nyálas" tracklistem olyan előadókkal, akiket Magyarországon szinte senki nem ismer. Ez csak rám tartozik, s még párkapcsolatban sem igazán publicolnám.
Én is gondolkoztam a Road Nem kell másán, de megelőztek.
Ezért legyen ez:
https://www.youtube.com/watch?v=kuvST3wGCG8
Az "élményt" én is megtartom magamnak, az a lényeg, hogy igazzá vált "a halál gyenge, de mi erősek vagyunk" sor.
22/N
Lionking - Can you feel the love tonight?
Az exem, akivel közel 4,5 évig voltunk együtt, erre a számra csinált nekem egy meglepetés kisvideót csak úgy. A közös képeinket vágta össze, azokat vetítette le, valamint néha bevágta, ahogy énekel. Mivel nem ünnepeltünk semmit, nagyon váratlanul ért
Csak azért írtam, mert hüllle kérdésremit lehet válaszolni.
Bár, kinek mi, neked a dalok, nekem a párom jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!