Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A legszebb szerelmes dal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legszebb szerelmes dal számotokra mi, és milyen élmény kapcsolódik hozzá?

Figyelt kérdés

2017. dec. 10. 20:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Érdekes, nekem minden eddigi parkapcsolatomhoz kapcsolódik egy szám (nem mintha olyan sok lett volna), de a legérdekesebb, hogy ezek közül nem is mind szerelmes szám. Viszont, ha meghallom őket, mindig az adott ember jut eszembe róluk. Sőt egy valakihez több is kapcsolódik, pl: Caramel: Bennem élsz, Essem: Neked csak én, nekem csak te,

Vagy Ghymes: Álmodva..

2017. dec. 11. 06:47
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező.

Bárki bármit hozzászólhat a kérdésedre,mivel nyilvánosan tetted fel. Így ha olyan választ kapsz mint az első válaszoló akkor sincs jogod megkérdezni minek szólt hozzá,ha nem tetszik nem teszel fel kérdést

2017. dec. 11. 10:10
 23/30 A kérdező kommentje:

nincs jogom?mert te azt mondod?

akkor olvasd el a site szabályzatát, minden kérdező jelentheti, ezáltal kontrollálhatja a nem odaillő válaszokat, amiknek célja a puszta provokáció, felesleges okoskodás, mint a tiéd is.

ha vki. nem akar/nem tud egy kérdéshez érdemben hozzászólni, akkor csak azért ne írogasson pszeudoválaszokat, mert éppen feszült, szarul van, unatkozik, és a másikon akarja levezetni a baját.

űez rád ugyanúgy vonatkozik, okostóni!

2017. dec. 11. 12:03
 24/30 anonim ***** válasza:
Nika -Szàzfelvonàs .Nickelback -Trying not to love you .
2017. dec. 11. 22:35
 25/30 anonim ***** válasza:

Blink 182-I miss you

Be nem teljesedett szerelem.

2évig kavartunk, aztán én elmondtam hogy annyira szerelmes vagyok belé, hogy mindenemet feladnám érte, csak végre mondjuk ki, hogy mi van köztünk.

Ő is így érzett, de nem mert felvállalni a 9 év korkülömbség miatt.

(A féfi javára)

Ennek 6 éve, de ugyanígy érzek mai napig

2017. dec. 12. 09:11
 26/30 anonim ***** válasza:
2017. dec. 12. 22:25
 27/30 anonim ***** válasza:
2017. dec. 12. 22:28
 30/30 FoxtrotLidérc ***** válasza:
[link] -> Nekem a Falconertől a Kristallen den fina. :))) Egyszer nem segített, egyszer meg pont ellenkezőleg. :)))
2020. ápr. 14. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!