Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A legszebb szerelmes dal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legszebb szerelmes dal számotokra mi, és milyen élmény kapcsolódik hozzá?

Figyelt kérdés

2017. dec. 10. 20:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem kapcsolódik hozzá semmilyen élmény, viszont a Titanic zenéjén mindig meghatódom.
2017. dec. 10. 21:16
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Az Ossian zenekar összes szerelmes zenéje ilyen. Párommal az első közös koncertünk Ossian volt, nagyjából ennyi a kapcsolódó élmény.
2017. dec. 10. 21:27
 13/30 anonim ***** válasza:
Jajj az új kedvencünk pedig a Magna Cum Laude - Volna-e kedved. A rádióban ment pár hete, azóta rongyosra hallgattuk. :)
2017. dec. 10. 21:31
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Kowalsky meg a Vega - Egy világon át: https://www.youtube.com/watch?v=a8IbBsEb6Yc

Szerintem a legjobban sikerült szerelmes szám, ami egy kapcsolat lényegét tökéletesen leírja. Ráadásul nem is nyálasan.

De a Magna Cum Laude dala is tetszik:

https://www.youtube.com/watch?v=JfdxF3PpuD4

36\F

2017. dec. 10. 21:51
 15/30 anonim ***** válasza:
55%

Running in the 90's

Nincs semmi szerelmi életem, de vezetés közben gyakran hallgatom.

2017. dec. 10. 21:57
 16/30 anonim ***** válasza:

The Smiths - There Is a Light That Never Goes Out

Nem kötődik hozzá semmi, jó a zene, jó a szöveg, Morrissey-nek minden szavát elhiszem.

2017. dec. 10. 22:01
 17/30 anonim ***** válasza:

Milyen érdekes, hogy én is a Road Nem kell más c. számát akartam írni, ahogyan már előttem többen is.

De így legyen Lifehouse - Everything

Az élményt én sem osztanám meg, mert nagyon személyes. Azóta is mélyen él bennem és ha meghallom ezt a számot mindig eszembe jut.

22/N

2017. dec. 10. 22:59
 18/30 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a #14-es válaszolóhoz, az Egy világon át szerintem is az egyik legszebb.:)

Illetve a Depresszió- Jön a reggel. Nem az a tipikus romantikus szám, de nekem sokat jelent. Most meghallgattam és volt pityergés az emlékek miatt. Kár hogy semmi sem lesz olyan mint régebben.

23N

2017. dec. 10. 23:49
 19/30 anonim ***** válasza:
Lekvárzsibbasztó Gépgyár Gitárzenekara - Kormold ki a kérdezőt c. száma.
2017. dec. 11. 01:45
 20/30 anonim ***** válasza:
2017. dec. 11. 06:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!