Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Udvozolet En56 a felesegem 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Udvozolet En56 a felesegem 2 evvel fiatalabb. Nemreg, bevallott egy 3 eves viszonyt ami 28 eve volt.33 eve vagyunk hazasok. Azok voltak legszebb szerelmes eveink, ez borzaszto erzes. Ha valaki volt hasonlo helyzetben, hogyan tudta tultenni magat?

Figyelt kérdés
Elkel a segitseg.Nagyon nehez, naponta tobbszor eszembe jut, rosszul alaszom.Mivel hasonlo jellegu temat nem talaltam, igy ugy gondoltam felteszek en is egyet. A kerdes talan az idosebbeknek szol, de szivesen veszem masok valaszat is aki jartas a temaban. Elore is koszonom.

2020. febr. 11. 15:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
34%

“ a mással hempergést 3(!) éven keresztül, azt kihagytad”

Mert a mérleg másik oldalát mutattam be, te okoska. De látom felesleges, nem is értetted meg. Tuti még nagyon fiatal és naiv vagy, vagy egy elvált nő, aki mások házasságát is szét akarja verni :)

2020. febr. 13. 06:12
 22/30 anonim ***** válasza:
81%
Nem kell gúnyolódni, mert én nem vitatkozni akartam. Nem vagyunk egyformák. Én elfogadom, a Te álláspontodat, de a véleményem eltér, és képtelen lennék úgy élni, hogy tudatában vagyok ennek. 3 év nem rövid idő, és az ember akit szeretek ennyi időn keresztül titkolózott, hazudott. Egyébként inkább Te lehetsz fiatal ha azt gondolod, hogy itt egy válasz szétveri majd mások házasságát. Ez butaság. A kérdező kérdezett, mindenkinek joga van megosztani az álláspontját, szóval kérlek ne gúnyolódj. Én elfogadom, hogy van aki tud így élni. Én akkor sem tudnék.
2020. febr. 13. 08:21
 23/30 anonim ***** válasza:
68%
Igazad van, bocsánatot kérek a gúnyolódásért. Viszont úgy gondolom, hogy ha valaki itt kér segítséget, akkor hallgatni is fog az itt válaszolókra. És ezért nagy a felelősségünk. Én pedig a megbocsátás, a problémamegoldás pártján állok, és igyekszek minden részletet figyelembe venni. Tudom, hogy a megcsaló fél is nehéz helyzetben van, amikor két embert szeret, és tudja, hogy rosszat tesz, hogy fájdalmat okoz döntésképtelenségével. Nem csak a haveroknak a kalandot röhögve mesélő csalók meg a fűvel-fával szexelők léteznek, sőt! Szerintem a történtek utáni 28 évet kell átgondolni, hogy az alatt bebizonyította-e, hogy érdemes vele élni, vagy sem. (Mellesleg, ha azóta, pláne most is lenne más kapcsolata, tuti nem mondta volna el a régit sem, szóval az az egy számomra kvázi bizonyított, hogy azóta legalább nem lépett félre) Persze ahogy írtad, ez is egy vélemény, de talán akkor is érdemesebb ebbe az irányba buzdítani a kérdezőt, nem a másikba. További szép napot mindenkinek.
2020. febr. 13. 09:51
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Márpedig ez olyan dolog, ami még ennyi év távlatából is a legmélyebb sebeket üti az emberen. Lehet azt hitte a nő, hogy ennyi év után már nem számít. Pedig a kérdezőnek ez új, döbbenetes információ és szemernyit sem jelentéktelenebb mintha akkor derült volna ki. Ugyanúgy fel kell dolgoznia és mérlegelnie, eldöntenie mihez kezd ezzel az új helyzettel. Teljesen jogosan érzi magát átverve és megalázva, bizalmát vesztve meg még tök hlyének is hogy nem vette észre.

Kedves "mindent beszéljünk és oldjunk meg" című válaszolók: nem mindenki tudja magát túltenni a megcsaláson akármennyi idő is telik el. Én sem tudnám.

A kérdezőnek sok erőt kívánok és bízom benne hogy a számára legjobb döntést hozza. Az mindenesetre biztos hogy soha többé nem lesz ugyanolyan a házasságuk ha együtt maradnak.

2020. febr. 14. 12:43
 25/30 anonim ***** válasza:
72%
Tudom, hogy nem lesz népszerű, amit írok, és azt is tudom, hogy ez most nagyon fájó. De! évtizedek múltak el azóta,és működött a házasság.Bocsássa meg neki és ne rúgja fel a házasságát.
2020. febr. 14. 21:48
 26/30 A kérdező kommentje:

Koszonom a sok velemenyt.

Ugy erzem van kozte tamogato, segitokesz, megsajnalo, egyutterzo is. DE van igazi pasis,oszinten az arca vago igazsag, ami nem az amit olvasni akarok, hanem a kimeletlen valosag.

Nem konnyu most sem de, eszhez terit ha dontenem kell.

A merleg nyelve a jovovel kapcsolatban, hol itt, hol ott van.Probalom lenyelni a gombocot, ami nem kicsi neha. Erdekes, hogy a semmibol jon elo a gondolat es foldhoz tapaszt, heha orakra.

A biztato jel, hogy egyre ritkabban.

Orvosnal, pszihologusnal nem jartam, de este egy altato csodakra kepes.

Biztato jel az is, hogy amikor latja rajtam , hogy a melyben vagyok, megviseli ot is, mert mint mondta latja, hogy szenvedek,Borzasztoan bantja amit tett es azt is , hogy elmondta.

2020. febr. 16. 12:06
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, kedves kérdező elindultál a feldolgozás útján, kívánom hogy sikerüljön.

Én nem tudnám, de nyilván "máshogy vagyok bekötve". Mégiscsak 3 év volt.

Az altatókhoz könnyű hozzászokni úgyhogy csak óvatosan használd, inkább gyógynövényalapúval próbálkozz.

Kitartást és minden jót.

2020. febr. 16. 20:52
 28/30 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező.

Ha nem titok, elmondanád, hogy hogy alakult az életetek? Remélem együtt maradtatok, én ennek szurkolok.

2021. dec. 16. 09:39
 29/30 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok, hogyan alakultak a dolgok. Nem könnyű. Ami engem a legjobban frusztrálna, persze az arulason kívül az hogy a férjnek is lehet jólesett volna egy két csepp a jóból. Még ha nem viszony. Legalább egy egy éjszakás kaland. Mert azért frusztráló lenne nekem ha tudnám hogy az asszony halmozta az élvezeteket, és én mint férj visszatartották magam, pedig lehet lett volna lehetőségem. És az is lehet hogy most már késő 57 évesen. Az a szár hogy ez tényleg árulás, de nem csoda hogy ennyire sokan űzik ezt az üzelmet, mert az élmény az élmény. És nem tudom az ember a halálos ágyán vajon legbanja e hogy a fenébe miért is nem kurtam meg azt a Katit, vagy miért nem hagytam magamat hogy megkurjon az a Józsi.
2022. ápr. 20. 10:13
 30/30 anonim ***** válasza:
Szerintem megbánja aki nem tette, de aki megtette, az még jobban megbánja. Mert megcsalni valakit az abban a pillanatban nagyon könnyűnek és egyszerűnek tűnik, de utána a szemébe nézni, minden percben azt érezni, hogy lehet, hogy tudja, hogy rájött, megérezte (sztem meg lehet érezni, még egy férfi is megérzi, pedig azért ők alapból nem olyan jók ebben). Tudni, hogy minden mozdulatod hazugság attól kezdve.... szar dolog.
2022. ápr. 20. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!