Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Udvozolet En56 a felesegem 2 evvel fiatalabb. Nemreg, bevallott egy 3 eves viszonyt ami 28 eve volt.33 eve vagyunk hazasok. Azok voltak legszebb szerelmes eveink, ez borzaszto erzes. Ha valaki volt hasonlo helyzetben, hogyan tudta tultenni magat?
“ a mással hempergést 3(!) éven keresztül, azt kihagytad”
Mert a mérleg másik oldalát mutattam be, te okoska. De látom felesleges, nem is értetted meg. Tuti még nagyon fiatal és naiv vagy, vagy egy elvált nő, aki mások házasságát is szét akarja verni :)
Márpedig ez olyan dolog, ami még ennyi év távlatából is a legmélyebb sebeket üti az emberen. Lehet azt hitte a nő, hogy ennyi év után már nem számít. Pedig a kérdezőnek ez új, döbbenetes információ és szemernyit sem jelentéktelenebb mintha akkor derült volna ki. Ugyanúgy fel kell dolgoznia és mérlegelnie, eldöntenie mihez kezd ezzel az új helyzettel. Teljesen jogosan érzi magát átverve és megalázva, bizalmát vesztve meg még tök hlyének is hogy nem vette észre.
Kedves "mindent beszéljünk és oldjunk meg" című válaszolók: nem mindenki tudja magát túltenni a megcsaláson akármennyi idő is telik el. Én sem tudnám.
A kérdezőnek sok erőt kívánok és bízom benne hogy a számára legjobb döntést hozza. Az mindenesetre biztos hogy soha többé nem lesz ugyanolyan a házasságuk ha együtt maradnak.
Koszonom a sok velemenyt.
Ugy erzem van kozte tamogato, segitokesz, megsajnalo, egyutterzo is. DE van igazi pasis,oszinten az arca vago igazsag, ami nem az amit olvasni akarok, hanem a kimeletlen valosag.
Nem konnyu most sem de, eszhez terit ha dontenem kell.
A merleg nyelve a jovovel kapcsolatban, hol itt, hol ott van.Probalom lenyelni a gombocot, ami nem kicsi neha. Erdekes, hogy a semmibol jon elo a gondolat es foldhoz tapaszt, heha orakra.
A biztato jel, hogy egyre ritkabban.
Orvosnal, pszihologusnal nem jartam, de este egy altato csodakra kepes.
Biztato jel az is, hogy amikor latja rajtam , hogy a melyben vagyok, megviseli ot is, mert mint mondta latja, hogy szenvedek,Borzasztoan bantja amit tett es azt is , hogy elmondta.
Na igen, kedves kérdező elindultál a feldolgozás útján, kívánom hogy sikerüljön.
Én nem tudnám, de nyilván "máshogy vagyok bekötve". Mégiscsak 3 év volt.
Az altatókhoz könnyű hozzászokni úgyhogy csak óvatosan használd, inkább gyógynövényalapúval próbálkozz.
Kitartást és minden jót.
Kedves Kérdező.
Ha nem titok, elmondanád, hogy hogy alakult az életetek? Remélem együtt maradtatok, én ennek szurkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!