Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ki a legszebb külföldi, illetve magyar nő?
Arra kérlek benneteket, hogy ne szapuljátok egymást, mindenkinek más tetszik. Tényleg csak érdekel, nektek kik a topposak.
Valamint légyszíves, a barátnőm, anyukám hozzászólásokat hanyagoljuk, köszönöm.
Linket is küldj.
Kezdem, nekem külföldi Elizabeth Olsen:
Magyar, Kiss Ramóna:
Ja Emily Blunt- ot mindenképpen meg kell említenem. Annyira cuki feje van, hogy nálam abszolút nyerő.
( Linkkel nem bohóckodtam, akit érdekel rákeres)
Fú, hát van pár, valószínűleg soha nem tudnék olyat mondani hogy legszebb. Legyen mondjuk Keira Knigley, magyarok közül meg szerintem Kiss Ramóna az első 100-ban sem lenne benne, ha már Barátok közt, akkor az a szőke bige, aki évekig a pultos volt a rövid fekete hajó csaj után. Dobó Kata se kutya, nekem Fehér Anna is bejött, meg az a sötétebb bőrű időjós csaj, na, hát na.
Ja, és van egy csaj aki szerintem barmelyikükre ráver egy kört, csak hiába írom mivel nem híresség. (Nem is a barátnőm/anyukám :)
Külföldi Gal Gadot
Magyar Palvin Barbi
Kasia Lenhardt német modell, aki nemrég lett öngyilkos.
Magyar: Molnár Csilla az ápoltsága miatt. Ez az a Csilla, aki még mindig él.:)
Külföldi Sarah Gadon
Magyart nem tudok, szerintem Palvin Barbi például nem olyan szép, nem ismerek túl sok magyar hírességet. Az ilyen zimánylinda dukairegina kategória pedig nem az én világom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!