Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan kapcsolatod, ahol a legszebb, legjobb embernek tartottad a párodat és mégis kiderült, hogy teljesen félreismerted?
Mi derült ki? Hogyan tudtál túljutni rajta?
Én életem legnagyobb csalódását élem most meg, és nem szeretném kiteregetni, de olyan emberről van szó, aki úgy bánt velem, mint egy hímestojással és ő volt a legjobb, most meg kiderült, hogy hazug, önző alak.
Tudathasadásos dolog, mert egy részem megismert egy olyan embert, aki szerény és kedves és olyan, mint még senki, egy másik részem pedig hányni szeretne tőle
Nem szeretném privátban, de köszönöm. Úgy értem, hogy nem feltételezem hogy szándékosan szórakozott volna, Inkább gyáva volt dolgokban.
Pl megígért valamit de közbe máshogy alakult neki, és utána úgy csinált mint aki nem is emlékezett, vagy próbálta elhitetni, hogy én vagyok a hülye, hogy mást mondott...
Köszönöm, de nem tudok privát üzenetet írni
De legalább nem vagyok egyedül ezzel a mérhetetlen csalódással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!