Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom állandóan megeszi a legszebb falatokat?
Ti azt nézitek,hogy melyik a legnagyobb falat a chipsben? :D
Ne legyen ennél nagyobb problémád. Amúgy meg szólj neki ha zavar.
Bontsatok fel külön-külön chipset, ne közösködjetek a kaján... :D
De az valóban rossz jel, ha önző. Jelezd felé, kérdezz rá, hogy ez miért van.
Ezekből a dolgokból én is problémát tudtam csinálni, de rá kellett jönnöm, hogy ez amiatt volt, hogy nem szeretem a másikat. Hogy magamnak akartam a jobbat, és zavart, ha ő meg magának akarja.
Most így 43 évesen meglepődve tapasztalom, hogy a mostani párommal mennyire önzetlen tudok lenni. Örülök, ha neki adom a nagyobb v. finomabb falatot, mert ha ő örül, hogy kényeztethetem, akkor az nekem jó. És ez kölcsönös, mert ő is így áll hozzám.
Nem akarom azt állítani, hogy ti nem szeretitek egymást igazán, lehet rossz nevelési szokás is, pl ha ő egyke volt és egész életében eddig az volt a természetes, hogy mindenből a javát ő kapja... De azért a saját tapasztalatom a számomra érdekes, és talán elgondolkodtató lehet másnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!