Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy reagáljam ezt le? Pasim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagáljam ezt le? Pasim számítógépen végez home office melót. Én boltban dolgozom. Ha hazajövök rengeteget kell gazolnom a kertben, mert nem rég vettük meg a házat,és sok a tennivaló. Pasim nem segít benne semmit,és kihasználva érzem magam.

Figyelt kérdés
Miután megjövök melóból, bent rendet teszek,ha tehetem megyek ki a kertbe. Pasim végez a melóval a számítógépen,és bent marad a házban. Amikor még otthon élt, az anyja szerint számítógépes játékokkal játszott,és szerintem most sincsen ez másként.Sokszor ki sem dugja az orrát megnézni,hogy élek-e még,nem vagyok-e esetleg szomjas vagy valami. Ellenben, még a kert mellett főzzek,mossak takarítsak,meg szakadjak ezer felé,de ne háborogjak hanem csináljam.Ha este 22-ig dolgoznék kint,akkor sem mondaná,hogy édesem,gyere be mert mára ez már elég. Rettentően bosszant,hogy semmit sem csinál a munkáján kívül, sem a kertben sem a házon belül. Soha meg nem dicsérné a munkámat,ha én nem teszek rá célzást..Ma azon borult ki a bili,hogy azt mertem mondani, hol hasonlítja az ő munkáját a megerőltető kapáláshoz,meg ág összehordáshoz és összevágásához csettintő ollóval.Mivel az udvar még szinte sehogy sem néz ki,mivel nem rég vettük meg,sok a gaz, amit ki kell irtani,bodza, kúszó gyökerek stb, így természetesen nekiállok,és gyűröm. Örömet okoz,látni,hogy egy rész milyen szépen ki van tisztítva,és én csináltam a két kezemmel. Viszont, rettentően fel tud bosszantani, hogy ő a számítógépes melótól,gyakorlatilag taccson van, semmit sem csinál azon kívül,és mégis mindig fáradt,meg háborog.Hogy mondjam el neki anélkül,hogy veszekednék vele,hogy nekem ez a helyzet így rohadtul nem felel meg? Ő nem veszi észre,hogy van egy csomó munka,amit meg kell csinálni?
2023. ápr. 27. 20:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Homeoffise munka ne gondold,hogy kevesebb és nem fárasztó. DE.Te miért csinálod?MIért éri meg Neked és miért jó ez Neked? A párodnak nyilván jó,mert van egy ingyen házavezetője, cselédja, hülye lenne mozdítani valamit is ha talált egy balekot aki megcsinálja.
2023. ápr. 28. 06:09
 22/25 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki úgy ahogy itt leírtad és addig ne csináld meg a kinti munkákat amíg ő nem segít benne.
2023. ápr. 28. 08:25
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy, ha a pasika nem változtat az életmódján, és home office után is csak a popókáján pihenget a szobában, akkor elég hamar csúnya vége lesz.
2023. ápr. 28. 19:08
 24/25 anonim ***** válasza:
51%
Úgy látom, hogy inkább csak te akartál kertes házat. Nem kellett volna belemennie.
2023. ápr. 29. 18:51
 25/25 anonim ***** válasza:
30%
Ne haragudj meg, de nagyon látszanak a különbségek a felfogás modotok között. Te egy boltban dolgozol, fontos számodra a kétkezi munka. Míg a párod, magasan qualifikált, home office melót csinál és többre tartja a szellemi munkát. Valószínűleg a párod keresi a több pénzt. Ha okos lennél nem járkálnál a melód után szart lapátolni a kertbe, hanem rabeszélnéd a párodat, h fogadjátok fel egy embert erre.
2023. máj. 7. 15:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!