Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagáljam ezt le? Pasim számítógépen végez home office melót. Én boltban dolgozom. Ha hazajövök rengeteget kell gazolnom a kertben, mert nem rég vettük meg a házat,és sok a tennivaló. Pasim nem segít benne semmit,és kihasználva érzem magam.
Figyelt kérdés
Miután megjövök melóból, bent rendet teszek,ha tehetem megyek ki a kertbe. Pasim végez a melóval a számítógépen,és bent marad a házban. Amikor még otthon élt, az anyja szerint számítógépes játékokkal játszott,és szerintem most sincsen ez másként.Sokszor ki sem dugja az orrát megnézni,hogy élek-e még,nem vagyok-e esetleg szomjas vagy valami. Ellenben, még a kert mellett főzzek,mossak takarítsak,meg szakadjak ezer felé,de ne háborogjak hanem csináljam.Ha este 22-ig dolgoznék kint,akkor sem mondaná,hogy édesem,gyere be mert mára ez már elég. Rettentően bosszant,hogy semmit sem csinál a munkáján kívül, sem a kertben sem a házon belül. Soha meg nem dicsérné a munkámat,ha én nem teszek rá célzást..Ma azon borult ki a bili,hogy azt mertem mondani, hol hasonlítja az ő munkáját a megerőltető kapáláshoz,meg ág összehordáshoz és összevágásához csettintő ollóval.Mivel az udvar még szinte sehogy sem néz ki,mivel nem rég vettük meg,sok a gaz, amit ki kell irtani,bodza, kúszó gyökerek stb, így természetesen nekiállok,és gyűröm. Örömet okoz,látni,hogy egy rész milyen szépen ki van tisztítva,és én csináltam a két kezemmel. Viszont, rettentően fel tud bosszantani, hogy ő a számítógépes melótól,gyakorlatilag taccson van, semmit sem csinál azon kívül,és mégis mindig fáradt,meg háborog.Hogy mondjam el neki anélkül,hogy veszekednék vele,hogy nekem ez a helyzet így rohadtul nem felel meg? Ő nem veszi észre,hogy van egy csomó munka,amit meg kell csinálni?2023. ápr. 27. 20:11
11/25 anonim válasza:
Keserves élet elé nézel te is.
12/25 anonim válasza:
Gondolom a kertes ház megvétele közös döntés volt. Sose beszéltetek arról, hogy hogyan fogjátok gondozni a kertet, hogy hajlandó-e segíteni benne? Egy kert szinte állandóan igényel valami munkát. Ha nem segít a házimunkában, miért nem beszélsz vele? Cselédnek tart tulajdonképpen.
13/25 anonim válasza:
Miért vettetek kertes házat ? A legnagyobb szívás
14/25 anonim válasza:
Megértelek, nagyon frusztráló érzés, hogy elméletileg van egy társad, de a gyakorlatban nincsen... nálunk is ez volt a helyzet. Rengeteg energiámat felőrölte a bosszankodás. Megkönnyebbülés volt elválni tőle.
15/25 anonim válasza:
Ezért nem laknék kertes házban. Én is szarnék a kertre, maximum fűnyírás, aztán annyi. Tudod ki menne ki gallyakat pakolgatni meg ilyen baromságok. A gyom is elvan ahol van, lesz tőle bajom? Nem. Esetleg ha jól keresek, akkor fizetnék segítséget, aki jön heti 1x és rendet tesz, így jó lehet egy kertes ház.
A szellemi munka pedig sokszor fárasztóbb, mint ácsorogni egy boltban. Ettől függetlenül amiben igazad van, hogy a benti házimunkában kivehetné ő is a részét, nyilván annyira nem fárasztó semmilyen meló, hogy ne lehessen elmosogatni, 2-3 naponta főzni, meg heti 1x felporszívózni vagy akármi.
16/25 anonim válasza:
Aki nem szereti a kertes házat, ne költözzön oda, tiszta sor. Aki viszont kertes házat vesz, az vegye tudomásul, hogy a kertet gondozni kell. Fel nem tudom fogni, hogy miért költöztetek kertes házba.
17/25 A kérdező kommentje:
Közös döntés nem nem csak én akartam kertes házat.Én akkor kijelentettem,hogy jöhet úgy ahogy van,cakkom pakk csinálni fogom. "Én is segíteni fogok neked,ne aggódj, majd együtt megcsináljuk. A duóból lett szóló mert semmiben sem segít.A füvet is csak állandó morgás árán hajlandó lenyírni,és azt sem úgy,hogy egyben az egészet,hanem 4-5 nap alatt van az udvarban lenyírva a fű..Sokszor már a sírás kerülget,hogy minden a nyakamba szakad.
2023. ápr. 27. 22:06
19/25 anonim válasza:
A számítógépes munkától reumatikus panaszai lesznek, megváltozik a testtartása, elgyengül, adj neki napi két óra erős fizikai munkát, munka közben pedig megbeszélhetitek az ő számítógépes problémáit, nem árt, ha Te is konstruktívabb vagy az ő irányába, némileg érted a munkáját.
20/25 anonim válasza:
Egyszerű kijelentéssel de komolyan meg kell neki mondanod még ha vita is lesz belőle hogy ez a ház közös döntés volt és jó lenne ha végre ő is kivenné a részét a házimunkából vagy jobb ha már most el is adjátok a házat és külön válnak útjaitok. Ha már most az elején ez van muszáj választás elé állítani aztán majd látod mit reagál rá. Ha azt hiszi viccelsz fogod magad és összepakolsz pár cuccot haza a szüleidhez. Aztán ráér gondolkozni. Ne hagyd magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!