Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen apróságokra figyelsz a mindennapokban amire a párod kért?
Figyelt kérdés
Nekem például barátnőm nem figyel arra hogy a saját tiszta ruháit tegye el és ne legyen elől 2honapigfebr. 5. 16:23
1/6 anonim válasza:
Beáztatok mindent még akkor is, hogyha nem is tapadt oda semmi az edényhez, bár igazából elmosni gyorsabb.
Együtt éltek?
2/6 anonim válasza:
Nem kért meg semmire, amire szerintem oda kellene figyelnem.
3/6 anonim válasza:
Hu, nekem is sokat vannak a tiszta ruhák a kosárban, miután osszeszedem a szárítóról 😬 és sokszor mosatlan is marad a mosogatóban, erre igyekszem figyelni, hogy mindig rögtön elmosogassak magam után.
4/6 anonim válasza:
Nálunk csak a bevásárlással kapcsolatban vannak ilyenek, főleg a két gyerek miatt. Hogy ki megy és veszi meg ami nagyon fontos és mondjuk elfelejtettük tegnap. Azt el nem tudnám képzelni hogy azzal csesztessük egymást hogy mit hova rakjunk el. Ez a bótos gyerek szappanopera? (Amit tulajdonképpen nem is tudok hogy mi, de az ilyen buta kérdések alatt mindig szokták írni hogy a bótos gyerek, azaz a nőjét cseszegetős majom az már megint 😅)
6/6 anonim válasza:
WC tető lehajtása használat után. Mi nem szoktuk otthon, neki meg fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!