Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy kezelitek a mindennapok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezelitek a mindennapok feszültségét, hogy ne otthon mérgezze a légkört?

Figyelt kérdés

Vannak azok a tipikus idegesítő napok, mikor semmi nem jön össze, az ember idiótákkal van körülvéve a munkahelyén, a főnök is cseszegeti, másfél órát késik a vonat, stb. Ettől természetes, hogy az embernek nem lesz túláradó jókedve.

Van, hogy a párommal mindketten nyűgösen, idegesen érünk haza, és ilyenkor könnyen konfliktus lesz a dologból. Egyetértünk abban, hogy ez nem jó, viszont nem igazán tudjuk, hogy mi erre a megoldás.

Én abban nőttem fel, hogy hasonló helyzetben a szüleim ordítozással vezetik le a felgyülemlett stresszt, ő pedig abban nőtt fel, hogy apukája egyszerűen nem járt haza addig, amíg ébren volt a család, így sehogy nem vezette le. Szóval nem sok jó minta van előttünk, hogy mit kéne tenni a mindennapi stressz ellen, hogy otthon már ne legyünk feszültek miatta.

A normális, egészséges kapcsolatban élő párok hogyan kezelik ezt?

2019. szept. 2. 10:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

ezért van a hazaút :)

lehet, hogy otthon kell hagyni egymásnak 30 percet szelepelni...

2019. szept. 2. 10:25
 2/10 A kérdező kommentje:
A hazaút a páromnak 1-2 perc ami nem elég erre, nekem pedig csak még több stressz - vonatozok, minden nap hazafele zsúfoltság, ordibáló emberek, késés, oxigén nélküli fülledt büdös vagon, én általában egész kellemesen érzem magam, csak a hazaút visel meg kissé :D
2019. szept. 2. 10:31
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
ÉN: lőtér és szerető.
2019. szept. 2. 10:40
 4/10 anonim ***** válasza:
39%

Már eleve az is nagy probléma, hogy ezeket ennyire nem tudjátok feldolgozni. Életemben nem értem még haza ocsmány hisztisen csak mert késett a vonat meg sok volt a munka... Ezt azért fel kellene tudni dolgozni és megfelelően hozzáállni.

A másik meg hogy ha a párod nem ad neked egy instant megnyugvást akkor nem a megfelelő emberrel vagy.

2019. szept. 2. 11:18
 5/10 A kérdező kommentje:
Sehol nem írtam ocsmány hisztiről.
2019. szept. 2. 11:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Bújjatok be az ágyba, aludjatok egyet és szarjatok bele mindenbe. Utána jobb lesz :)

Legalábbis nekünk bevált

2019. szept. 2. 11:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Kocsival megállok valahol városon kívűl nézem a tájat és zenét hallgatok egy 10 percet.

Hosszú lazító zuhany, habfürdős kádazás egy könyvvel amint hazaértem. Ennyit megér, hogy késik a kaja.

Ha látom baja van és hagyjam inkább akkor hirtelen el kell mennem valahova hagyni had higgadjon egy órára. Bevásárolok, edzek, hozok a kedvenc csokijából.

2019. szept. 2. 12:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően mi nem szoktunk veszekedni semmin sem, de mindkettőnknek vannak nehéz napjai és nyilván megesik, hogy egyszerre van nehéz napunk. Ő hirtelen haragú és könnyen felidegesíti magát pici dolgokon én meg hajlamos vagyok mindent egy picit túl drámázni. Ha külön külön vagyunk a saját kis fázisunkban nem egyszerre akkor ő általában helyre szokott tenni, hogy most már szüneteltessem egy kicsit magam mert fárasztó vagyok, olyankor mindig észbe kapok, bocsáénatot kérek és visszaveszek magamból, vagy ha végképp nem megy akkor elvonulok egy kicsit hogy magamban legyek. Ha ő neki van épp olyanja akkor meg próbálok neki segíteni azokban a dolgokban amik bosszantják, megölelgetem, puszit adok neki, ha látom hogy ez segít folytatom, ha meg látom, hogy ez idegesíti akkor inkább próbálok minél kevésbé az útjában lenni és hagyom had fortyogja ki magát. Ha mindketten rossz passzban vagyunk akkor szokott lenni, hogy összetűzésbe keveredünk, vagy kevésbé viseljük jól a másik nyűgjét, olyankor általában kicsit külön vonulunk utána meg megbeszéljük a helyzetet, vagy ha este történik akkor másnap reggel az az első, hogy megbeszéljük hogy kinek mi baja volt és bocsánatot kérünk a másiktól. Persze nem jó az ha vitázunk, de meg tudjuk érteni, hogy ezek a viták leginkább a stressz miatt alakulnak így ha megbeszéltük a dolgot el is tudjuk engedni már.
2019. szept. 2. 12:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Alapvetően nem stresszes az életünk, ha van 1-2 olyan nap akkor se egymàson vezetjük le, inkàbb mankó, megnyugvàs elmesélni a történteket.:)
2019. szept. 2. 21:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Kibeszéljük, esetleg panaszkodunk egy fél órát. Ha nagyon rossz a helyzet alszunk egyet vagy korábban fekszünk le.
2019. szept. 16. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!