Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezelitek a mindennapok feszültségét, hogy ne otthon mérgezze a légkört?
Vannak azok a tipikus idegesítő napok, mikor semmi nem jön össze, az ember idiótákkal van körülvéve a munkahelyén, a főnök is cseszegeti, másfél órát késik a vonat, stb. Ettől természetes, hogy az embernek nem lesz túláradó jókedve.
Van, hogy a párommal mindketten nyűgösen, idegesen érünk haza, és ilyenkor könnyen konfliktus lesz a dologból. Egyetértünk abban, hogy ez nem jó, viszont nem igazán tudjuk, hogy mi erre a megoldás.
Én abban nőttem fel, hogy hasonló helyzetben a szüleim ordítozással vezetik le a felgyülemlett stresszt, ő pedig abban nőtt fel, hogy apukája egyszerűen nem járt haza addig, amíg ébren volt a család, így sehogy nem vezette le. Szóval nem sok jó minta van előttünk, hogy mit kéne tenni a mindennapi stressz ellen, hogy otthon már ne legyünk feszültek miatta.
A normális, egészséges kapcsolatban élő párok hogyan kezelik ezt?
ezért van a hazaút :)
lehet, hogy otthon kell hagyni egymásnak 30 percet szelepelni...
Már eleve az is nagy probléma, hogy ezeket ennyire nem tudjátok feldolgozni. Életemben nem értem még haza ocsmány hisztisen csak mert késett a vonat meg sok volt a munka... Ezt azért fel kellene tudni dolgozni és megfelelően hozzáállni.
A másik meg hogy ha a párod nem ad neked egy instant megnyugvást akkor nem a megfelelő emberrel vagy.
Bújjatok be az ágyba, aludjatok egyet és szarjatok bele mindenbe. Utána jobb lesz :)
Legalábbis nekünk bevált
Kocsival megállok valahol városon kívűl nézem a tájat és zenét hallgatok egy 10 percet.
Hosszú lazító zuhany, habfürdős kádazás egy könyvvel amint hazaértem. Ennyit megér, hogy késik a kaja.
Ha látom baja van és hagyjam inkább akkor hirtelen el kell mennem valahova hagyni had higgadjon egy órára. Bevásárolok, edzek, hozok a kedvenc csokijából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!