Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Alakulhat ki valakinél depress...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alakulhat ki valakinél depresszió,ebből kifolyólag érdektelenség, hogy nem tudnak haladni a felújítással mert aki elvileg a társnak kellene lenni, tojik az egészre? Csak ígéreteket kapsz tőle, a pénz kevés, viszont gürizel és semmi?

Figyelt kérdés
Tehát, a szituáció az lenne,hogy élsz mondjuk x ideig egy rendetlen kinézetű, házban, ahol nagyon nehezen férsz el, semmi szép nincsen benne, nem tudod már hova tenni a használati tárgyakat és hiába takarítasz mintha meg sem látszana. Rendetlen az egész. Na most, a párod,akivel elvileg a jövőt kellene építenetek, elnézi,hogy kínlódsz, őt nem érdekli,hogy miben kell élnie, elvan a maga világában,főleg ha ennivaló is van. Titeket, mivel nők vagytok frusztrál,hogy nincs egy szépen berendezett konyhátok, káosz van körülöttetek és csak telnek a hónapok,de legfeljebb annyi a változás, hogy konyhába főzéshez tudtok venni kiegészítő dolgokat. Viszont, se szekrény, se normális padló, nem tudtok senkit behívni sem,mert szégyenlitek. Ebből a helyzetből kiindulva, kialakulhat depresszió,szorongás?
tegnap 10:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért tartod fent ezt az állapotot, ezt a kapcsolatot?

Miért gürizel üres igéretekért?

tegnap 10:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A fájdalom eleve létezik már benned nagyon mélyen, az adott szituáció csak előhozza belőled. Tehát igen is és nem is.
tegnap 10:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ha az otthonodban nem érzed magad komfortosan és csak téged érdekel az feltud emészteni igen. Ez így ilyen formában nem otthon. Maga a témára reagálva meg bizony okozhat ilyen problémát. Nálam más volt a helyzet anno, lényegében volt pár nagyobb probléma a kapcsolatunkban, ami nem lett megoldva és csak engem érdekelt, ő elvolt így, ahogy voltunk. Na egy idő után szépen lassan de felemésztett.
tegnap 10:27
 4/10 A kérdező kommentje:
Nálunk is így van,ahogy Te írtad utolsó. Ő is elvan így,ahogy van,néha nagy ritkán lök valamit,hogy na jó akkor keresünk szakembert és megcsináltatunk valamit, aztán utána semmi. Így hogyan várja el,hogy egy fiatal nő,mellette maradjon? Ha szólni merek,vagy kiakadok utána meg én vagyok a hibás, a követelőző. Ha mondom,hogy keresek szakembert és ki is fizetem a munkát,ha megcsinálta, akkor kézzel lábbal tiltakozik ellene.
tegnap 10:32
 5/10 anonim ***** válasza:
17%

Mit szóljon akkor az ősember, aki barlangban lakott? A rossz érzés eleve létezik bennünk, a körülmények csak előhozzák.

tegnap 10:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Az ősember korában mindenki barlangban lakott,ahogyan ma is mindenki házban. Ahogy látja,egyik ember a másikét persze,hogy bántja,hogy ugyan annyit dolgozik, gürcöl mint egy állat,és lehet hogy más munka nélkül is luxusabb körülmények között él..holott meg sem érdemelné. Valamint a legtöbb egyszerű nő,nem palotát akar,meg szolira elcseszni a pénzt,hanem egy élhető normális kis házat, amit otthonának tud tekinteni.
tegnap 10:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem kéne bántson a dolog. Törekedhetsz arra, hogy olyan otthonod legyen, ami számodra megfelelő, de emiatt bánkódni, értelmetlen. Csak tönkre teszed vele az életed.
tegnap 11:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt már egyszer kiírtad, vagy nem? Saját véleményem az, hogy ilyen emberrel hosszabb távon nem lehet együtt élni. Ugyanis nem azonos irányba mentek, más az életfelfogásotok, más akartok, máshogy érzitek jól magatokat. Én menekülnék egy ilyen kapcsolatból, mert semerre nem tart. Káoszban nem lehet élni, nem lehet jövőt tervezni. Ráadásul egy lusta, igénytelen valaki a párod. Mit szeretsz benne? Érthetetlen számomra.
tegnap 11:21
 9/10 A kérdező kommentje:
Ilyen kérdést most írtam ki először.
tegnap 11:27
 10/10 anonim ***** válasza:
72%
Teljesen mindegy, hogy hagyadjára írod ki ugyanazt a problémát, más szempontból, a válasz ugyanaz: megszoksz vagy megszöksz. Nem kellett volna együttélés és érdemi tapasztalat nélkül, a semmiből házat venni egy pasival, akit most ismersz meg valójában. Lusta mint a dög, vagy csak totál igénytelen, vagy a kettő egyben, teljesen mindegy, a helyzeteden nem változtat. Neked ez nem jó. Nem passzoltok életmódban. Senki nem fogja felemelni a fenekedet és megoldani, hogy véget vessen ennek. Neked kell. A közös tulajdonnak, meg a kapcsolatnak is.
tegnap 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!