Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha totál érdektelenséget váltok ki a full szürke nőkben is (rám se néznek) akkor tényleg semmi értelme nincs a társkeresésnek?
Valamelyik nap jöttem ki a patikából, ahol várakozott egy nő (+45-es tök átlag anyuka/nő). Csak utólag visszanézve a kocsi felvételét, tűnt fel nekem, hogy totál közömbösséget váltottam ki belőle miközben látszik, hogy unatkozva áll ott, ergó semmi inger nem érte, de ezek szerint az én jelenlétem még annyi ingert se váltott ki nála, hogy ne a betont meg a nemesvakolatot figyelje.
https://www.youtube.com/watch?v=rsVoQJnqb8Q
(videó minősége miatt nem indokolt a homályosítás és anonimitás biztosított)
Ez csupán azért bosszant, mert múltkor a kihalt klinikán egy szexisen molett csaj sétált előttem akivel jött szembe egy 190 körüli magas fiatal srác (semmivel nem volt jobb képű) és másodperceken keresztül stírölte séta közben azután is hogy elment mellette. Majdnem elesett a járdaküszöbben is, annyira figyelgetett hátrafele.
Tényleg csak a magasság számít ennyit, hogy egy férfi vonzó vagy jelentéktelen legyen egy nő szemében?
Magasság, iskola, arc, testalkat , pénz.
Valamiben biztos gyenge vagy ha érdektelenséget tapasztalsz.
Most komolyan egy 45+ tök ismeretlen anyukától, nőtől aki valószínűleg házas is,mit vársz?
Mit szeretnél,mit csináljon?
Ott helyben a patikában térdeljen le előtted, és nagy örömmel készséges elégítsen ki orálisan mindenki előtt?
Az ilyen helyeken mindenki a lehető leggyorsabban túl akarnak jutni posta,patika, rendelő stb.
Dehát te sem méltattad egy pillantásra sem... Itt a két ember között nulla szintű interakció volt.
Nem nézel ki úgy (ruha, mozgás, testalkat) amivel minden idegen nő majd forgolódik utánad. Pláne, ha valószínűleg házas, vagy a gyereke is van.
Az segíthet, ha mondjuk rámosolyogsz valakire, vagy bókolsz. Ezzel is fel tudod magadra hívni a figyelmet.
Minek kell ebbe is belekeverni a kocsikat, édes istenem... Az a nő azt se tudta, melyik az ő kocsija, mikor kijött a patikából!
Amúgy nyilván azokat nézik meg az emberek, akik számukra kitűnnek a tömegből. Ezzel a férfiak is így vannak, ne akarjátok már magatokat angyalnak beállítani, a nőket meg démonizálni!! A férfiak sem a szürke kisegeret bámulják nyálcsorgatva az utcán! A szürke kisegereknek tenni kell, hogy legyen valami, ha nő, ha férfi.
Amúgy semmi gond nincs a külsőddel, teljesen átlagos, nyugodtan menj el ismerkedni valahova. Erősen kétlem, higy a magasságod miatt nincs párod...
Én férfiként pont egy patikánál nem ismerkednék,ott szem lesütve csak gyorsan végezni akarok minél előbb.
Milyen izgalmas párbeszédek alakulhatnak ki ott, férfi és nő között.
Nő
-Mi járatban vagy erre?
Férfi
-A lábgombámra keresek kenőcsőt,és te?
Nő
-A hüvelyszárazságomra kell kenőcs
Ugye érted, mire próbálok célozni?
Nem értem, mit vártál? Hogy abban a pillanatban, hogy meglátta tökéletességedet boruljon térdre és szopjon le? Kérje meg a kezedet?
Ne haragudj, de nagyon beteges ez az egész, amit ide leírtál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!