Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha totál érdektelenséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha totál érdektelenséget váltok ki a full szürke nőkben is (rám se néznek) akkor tényleg semmi értelme nincs a társkeresésnek?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap jöttem ki a patikából, ahol várakozott egy nő (+45-es tök átlag anyuka/nő). Csak utólag visszanézve a kocsi felvételét, tűnt fel nekem, hogy totál közömbösséget váltottam ki belőle miközben látszik, hogy unatkozva áll ott, ergó semmi inger nem érte, de ezek szerint az én jelenlétem még annyi ingert se váltott ki nála, hogy ne a betont meg a nemesvakolatot figyelje.

https://www.youtube.com/watch?v=rsVoQJnqb8Q

(videó minősége miatt nem indokolt a homályosítás és anonimitás biztosított)

Ez csupán azért bosszant, mert múltkor a kihalt klinikán egy szexisen molett csaj sétált előttem akivel jött szembe egy 190 körüli magas fiatal srác (semmivel nem volt jobb képű) és másodperceken keresztül stírölte séta közben azután is hogy elment mellette. Majdnem elesett a járdaküszöbben is, annyira figyelgetett hátrafele.

Tényleg csak a magasság számít ennyit, hogy egy férfi vonzó vagy jelentéktelen legyen egy nő szemében?

okt. 26. 10:19
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
89%

"a klinikán a csaj viszont stírölte látványosan a pasit"

Ez semmit sem jelent önmagában... Lehet pont az esete volt, vagy ismerős volt neki. Egyébként nőként én nagyon nagyon ritkán látom, hogy a nők visszafordulnak a palik után, mint a kutyák. Ne a férfiakból indulj ki... Én sem szoktam ilyet csinálni.

Ez valami kivételes eset lehetett, amit láttál.

okt. 26. 15:01
 22/35 anonim ***** válasza:
70%
Nem értelmetlen, hiszen mindig öaztönzöd magad vele, hogy jobb sikeresebb vonzóbb legyél. A pegjobb időszek a fejlődésre, ha a szerelmet üldözöd
okt. 26. 15:03
 23/35 anonim ***** válasza:
74%

Azért egy patikánál álló nőnél, ezt belelátni, hogy miért nem akar stírölni...

Lehet, hogy 3 napja nem aludt, mert beteg a gyereke. Vagy mondjuk rákos szülőjének ment el gyógyszerért és épp ott járt az agya... De eleve, miért kéne minden szembejövő emberrel "szemkontaktust" felvenni utcán? Szerintem kifejezetten modortalan dolog...

okt. 26. 16:42
 24/35 anonim ***** válasza:
83%
ne haragudjál de én erre nem tudok mit írni
okt. 26. 17:13
 25/35 anonim ***** válasza:
0%

Milyen magas vagy?

okt. 26. 17:32
 26/35 anonim ***** válasza:
50%
Elképesztő egoista a pasik többsége.
okt. 26. 18:07
 27/35 A kérdező kommentje:
#25: 170 vagyok.
okt. 26. 18:59
 28/35 anonim ***** válasza:
0%

Akkor igen, a magasságod is hátrány. Én is megszívtam a magasságommal.

okt. 26. 20:54
 29/35 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező, te a magas nőket szereted? Csak mert sok alacsony nő van, akinek jó a magasságod...
okt. 26. 21:15
 30/35 anonim ***** válasza:
60%
A gondolkozással van a baj.
okt. 26. 22:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!