Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha totál érdektelenséget váltok ki a full szürke nőkben is (rám se néznek) akkor tényleg semmi értelme nincs a társkeresésnek?
Valamelyik nap jöttem ki a patikából, ahol várakozott egy nő (+45-es tök átlag anyuka/nő). Csak utólag visszanézve a kocsi felvételét, tűnt fel nekem, hogy totál közömbösséget váltottam ki belőle miközben látszik, hogy unatkozva áll ott, ergó semmi inger nem érte, de ezek szerint az én jelenlétem még annyi ingert se váltott ki nála, hogy ne a betont meg a nemesvakolatot figyelje.
https://www.youtube.com/watch?v=rsVoQJnqb8Q
(videó minősége miatt nem indokolt a homályosítás és anonimitás biztosított)
Ez csupán azért bosszant, mert múltkor a kihalt klinikán egy szexisen molett csaj sétált előttem akivel jött szembe egy 190 körüli magas fiatal srác (semmivel nem volt jobb képű) és másodperceken keresztül stírölte séta közben azután is hogy elment mellette. Majdnem elesett a járdaküszöbben is, annyira figyelgetett hátrafele.
Tényleg csak a magasság számít ennyit, hogy egy férfi vonzó vagy jelentéktelen legyen egy nő szemében?
A #29-es válaszom miért lett lepontozva?
Vagy az alacsony nők nem is számítanak? Mert van, akinél magasabb vagy, csak szólok, ha már ennyire zavar, hogy alacsony vagy...
#34 na pont feljöttem és pont ezt kell látnom...
158 cm vagyok és valóban, volt 180 pluszos pasim, de 175 cm-es is és igen, velem egymagas is :)
És körülöttem nagyon sok férfi van, aki alacsony, akár alacsonyabb mint te, mégis van barátnőjük, feleségük.
Inkább te élsz itt barlangban... Nem baj, maradj csak ilyen buta, ne is ismerkedj, mert a felszínességedet csak tovább viszed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!