Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha totál érdektelenséget váltok ki a full szürke nőkben is (rám se néznek) akkor tényleg semmi értelme nincs a társkeresésnek?
Valamelyik nap jöttem ki a patikából, ahol várakozott egy nő (+45-es tök átlag anyuka/nő). Csak utólag visszanézve a kocsi felvételét, tűnt fel nekem, hogy totál közömbösséget váltottam ki belőle miközben látszik, hogy unatkozva áll ott, ergó semmi inger nem érte, de ezek szerint az én jelenlétem még annyi ingert se váltott ki nála, hogy ne a betont meg a nemesvakolatot figyelje.
https://www.youtube.com/watch?v=rsVoQJnqb8Q
(videó minősége miatt nem indokolt a homályosítás és anonimitás biztosított)
Ez csupán azért bosszant, mert múltkor a kihalt klinikán egy szexisen molett csaj sétált előttem akivel jött szembe egy 190 körüli magas fiatal srác (semmivel nem volt jobb képű) és másodperceken keresztül stírölte séta közben azután is hogy elment mellette. Majdnem elesett a járdaküszöbben is, annyira figyelgetett hátrafele.
Tényleg csak a magasság számít ennyit, hogy egy férfi vonzó vagy jelentéktelen legyen egy nő szemében?
Az emberek leterheltek. Ne várj csodát, főként ilyen helyzetben.
Most ezen megsértődni, h szegenyke inkabb a falat nézte.. elbambult ennyi.
Ha akarsz valakitol valamit, akkor lépj.
Ne csináld már, ha ez tényleg te vagy, bőven jónak minősülsz. Oké, mondjuk kis kijelzőn (teló) néztem, és vékonyan meg 10+ évvel fiatalabban is rondább vagyok, mint ez a nő...
Kis túlzással a fél karom odaadnám egy ilyen férfiért, de ez a kategória is ignorál.
Kétszer nézett meg.
Egyszer, amikor kijöttél, utána még volt egy gyors pillantás elmentedben is, amikor felnézett arról a marha érdekes kék biszbaszról a kezében, amit akkor kezdett el vizsgálgatni, amikor levegőnek nézve kikerülted.
Szóval ő észrevett, te viszont tényleg úgy viselkedtél, mintha láthatatlan lenne.
15: Amúgy igen! Sokkal inkább volt levegőnek nézés, amit ő csinált...
Kérdező, linkelhetnél fotókat a célcsoportodról, hogy milyen kategóriájú nőre tartanál igényt.
Köszi szépen mindenkinek a kommentet. Ezek szerint akkor én is hibáztam, mert nem volt szemkontakt. Ingából csak abból a sztoriból indultam ki amit a kérdésleírás végén írtam. Vagyis a klinikán a csaj viszont stírölte látványosan a pasit (még vissza is fordult a csaj) miközben a fickót
sem nézett rá. És magas volt, szóval úgy látszik csak ez számít ha egy nő figyelmét fel akarom kelteni.
Olvasd vissza, amit az 5-ös írt (ma 10:57), valahol ott az igazság.
Nem tűnsz ki úgy a tömegből, hogy ennyire látványos reakciót válts ki. (Te sem produkálnál ilyen reakciót pl. a videón látható nőre...) De ettől még nem vagy teljesen esélytelen! Igen, rá kell nézni a neked tetsző nőre, megpróbálni kialakítani a szemkontaktust, fenn is tartani, mosoly stb., aztán simán jó lehet... Nem tűnsz egy kertitörpének, hogy a magasságod ellehetetlenítsen.
Én ezt szoktam kapni, mint ez a nő tőled, illetve amikor nem, akkor negatív reakciót. Pedig én figyelek, keresem a szemkontaktust, nyitottságot mutatok, és erre jön az, hogy rám sem néznek, hozzám sem szólnak, bevágják előttem az ajtót stb. Na, ebből a pozícióból már jogos a nyafi, hogy esélyem sincs, mert tényleg nincs. Neked viszont csak el kellene mozdulnod ebből a semleges, érdektelennek látszó pozícióból, valamiféle jelét mutatni annak, hogy szeretnél valamit, aztán lépned is, ha azt látod, hogy van fogadókészség. Ne az látsszon, hogy leszrod, tulajdonképpen észre sem veszed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!