Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tehetnék a gyakrabbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetnék a gyakrabbi együttlétért? 26/N

Figyelt kérdés

Adott egy 10 hónapos kapcsolat. Szinte teljesen a legelején össze költöztünk. Nyilván az elején, ismerkedés, az újdonság izgalma által kielégítő volt bőven a szexuális együttlét. Minősége, mennyisége is. Akadtak nehézségeink is közben. Kezdődött a féltékenység az ő részéről, majd részemről is. Eldurvult szinten űztem a nyomozást. Egy csúnya vita után felhagytam vele. De meggyőződésem, hogy a mai napig nézeget néhány oldalt ahol lányok hirdetnek. Elutasítást kapok ha kezdeményezni próbálok, ő pedig lehetetlen időkben kezdd el felizgatni, amikor készülnöm kell, vagy épp neki. Havonta 1-re redukálódott a szex. Jeleztem felé, hogy nekem nagyobb igényem lenne ennél valamivel.Nem vesz komolyan. A minőség nem romlott. Nyilván nem a napi háromszori együttlétre vágyom én sem. A heti szintű ideál lenne, részemről. Miért nem lehet kompromisszumot kötni ebben, ha sokkal bonyolultabb folgokat képesek vagyunk össze hangolni, megoldani?

Odafigyelek magamra, a súlyom azóta csökkent. Próbálom feldobni a dolgokat, de érdektelen már.

nov. 18. 00:50
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem öltözöl fel tusolás után
nov. 18. 01:46
 2/26 anonim ***** válasza:
92%

"Jeleztem felé, hogy nekem nagyobb igényem lenne ennél valamivel.Nem vesz komolyan."

🗑

nov. 18. 01:47
 3/26 anonim ***** válasza:
94%
Ennek a kapcsolatnak vége!
nov. 18. 02:05
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Te màr semmit ràd is unt, havi 1 az nulla.ennek itt a vége....
nov. 18. 02:44
 5/26 anonim ***** válasza:
89%

Megunt.

Általában ez a vége az olyan kapcsolatoknak, amik nagy fellángolással kezdődnek.

nov. 18. 03:20
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem feküdnék le olyannal aki hozzám se nyúl.
nov. 18. 05:42
 7/26 anonim ***** válasza:
80%

Oh, én meg két kezem összetenném ilyen nőért, akivel együtt is élhetnék, én meg fél éve egyedül vagyok… :(

39/F

nov. 18. 05:45
 8/26 Faklyahhh válasza:
12%
Na szóval.. én is nézegetek oldalakat. Éss?? Attól még adok a páromnak. Ne nyomszad agyon az embert. Hagyd, hogy akkor is csinálja ha épp menned kell, kicsit elkésel;max. Ugyan mibaj lehet? Semmi. Aztáán. Lehet most épp másra vágyik. Intézd el magad előtte. Keresd meg a módját mik az igényei, ugyis nagy nyomozó vagy. 🙂 Akkor hajrá. 🙂
nov. 18. 05:53
 9/26 anonim ***** válasza:
85%
Sehogy kérdező. Megunt téged hiszen olyan oldalakon van még mindig. Nem vagy neki elég pont azért van ott. Inkább dobd ki.
nov. 18. 07:32
 10/26 anonim ***** válasza:
71%
Ez tipikus nárcisztikus. Csak akkor akarja ha te nem, mert nála folyton büntibe vagy a kitalált dolgai miatt. Ha érzi hogy nem örülsz neki vagy sietsz, egyből rádmászik. Tipikus kontrollmánia, hatalmi vágy, le akar húzni. Nyilván röhejes a havi 1, ez is bosszú nála, olyanok miatt ami csak az ő fejében létezik. Meg az is hogy amikor kellemetlenkedik vele, akkor folyton rajtad lógna. A többi nem számít hogy mit vetít napközben, ez így nem kapcsolat.
nov. 18. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!