Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tehetnék a gyakrabbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetnék a gyakrabbi együttlétért? 26/N

Figyelt kérdés

Adott egy 10 hónapos kapcsolat. Szinte teljesen a legelején össze költöztünk. Nyilván az elején, ismerkedés, az újdonság izgalma által kielégítő volt bőven a szexuális együttlét. Minősége, mennyisége is. Akadtak nehézségeink is közben. Kezdődött a féltékenység az ő részéről, majd részemről is. Eldurvult szinten űztem a nyomozást. Egy csúnya vita után felhagytam vele. De meggyőződésem, hogy a mai napig nézeget néhány oldalt ahol lányok hirdetnek. Elutasítást kapok ha kezdeményezni próbálok, ő pedig lehetetlen időkben kezdd el felizgatni, amikor készülnöm kell, vagy épp neki. Havonta 1-re redukálódott a szex. Jeleztem felé, hogy nekem nagyobb igényem lenne ennél valamivel.Nem vesz komolyan. A minőség nem romlott. Nyilván nem a napi háromszori együttlétre vágyom én sem. A heti szintű ideál lenne, részemről. Miért nem lehet kompromisszumot kötni ebben, ha sokkal bonyolultabb folgokat képesek vagyunk össze hangolni, megoldani?

Odafigyelek magamra, a súlyom azóta csökkent. Próbálom feldobni a dolgokat, de érdektelen már.

nov. 18. 00:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

19 Persze hogy szoktak, mesélte nekem egy ilyen hogy mennyire poénos mikor a nő akarja és mennyire vicces nézni hogy ha nem lehet akkor tányérokat vagdos hozzá. És ő ezt élvezte, hogy kiakasztja, közben már rég másokat szervezett be.

Az ilyen pasinak az a lényeg hogy legyen szex mindegy kitől, közben büntethet 3-4 nőt is, amíg van egy ötödik akitől megvan. Az hogy akkor akar szexelni mikor nem lehet, az erre utal, mert az ilyen minden nőt készenlétben akar tartani, előkészíti a terepet hogy már alig várja. Plusz erre utal hogy a veszekedések a pasi féltékenykedésével kezdődtek.

De lehet a kérdező pasija nem ilyen, viszont ha ilyen akkor nem lehet megoldani.

nov. 18. 12:47
 22/26 mikeXxX ***** válasza:
0%
Férfiként azt mondom dobd fel a dolgokat próljál ki pár bdsm dolgot vagy szerepjátékot pár szép új szexis fehérnemű egy tűsarkúval várd otthon meztelenül gyertyákkal maszturbálás közben és sorolhatnám a lényeg szerintem mindig az újdonság varázsa.
nov. 18. 13:35
 23/26 anonim ***** válasza:
Attól hogy a 22 egy férfi a több milliárd közül, attól még a többi lehet teljesen másmilyen. De ha tényleg csak annyi gond hogy félimpotens lett a pali, akkor bejöhet a 22 tanácsa.
nov. 18. 14:11
 24/26 anonim ***** válasza:
33%

"Hogyan tehetnék a gyakrabbi együttlétért? 26/N"

Használd a szádat! Minden értelemben!

nov. 18. 15:18
 25/26 anonim ***** válasza:
84%
24 Vicces hogy 26 N-nek a száját kell használni a szexhez, anélkül nem megy. Ezt ilyen lepukkantabb 40-50 pasikhoz szokták javasolni akiknek máshogy már nem működik.
nov. 18. 17:09
 26/26 anonim ***** válasza:
77%

"Vicces hogy 26 N-nek a száját kell használni a szexhez, anélkül nem megy."

A száját azért használja elsősorban, hogy elmondja a párjának a problémáját.

nov. 18. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!