Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a páromnak nagyobb a libidója mint nekem?
Őszintén szólva nekem minimális szinten van, havonta 1 alkalom is bőven elég lenne, de a párom minden nap tudná csinálni. (Nem árulok el nagy titkot azzal hogy én vagyok a nő)
Sokszor bele megyek a dologba csak azért hogy neki jó legyen, de olyankor én abszolút nem élvezem az együttlétet. Nem akarom őt elveszíteni, már lassan 7 éve együtt vagyunk és ebből ez az év ennyire kritikus. A terhességem alatt felszedtem elég sokat, ebből már a felét leadtam de még nem vagyok elégedett magammal. Milliószor próbáltam megbeszélni vele ezt, de legtöbbször veszekedés a vége.
Vagy őt kell ivartalaníttatni, vagy neked kell ajzószer.
Viszont az emberi szervezet szempontjából az ideális az, amikor szaporodóképes maximálisan.
A kapcsolatotok első pár évében is ilyen drasztikus volt a különbség vagy ez a probléma csak a gyerek óta van így?
Ő amúgy tudja, hogy mikor a kedvéért belemész, te nem élvezed és mégis hagyja, mert csak magával törődik? Vagy te ilyenkor megjátszod magad és abban a hitben van, hogy neked is jó?
Mielőtt bármit tudnék válaszolni, ezeket jó lenne tudni, mert nem mindegy mi a helyzet.
Szerezz be női ajzószert, kamagrát.
Vagy lesz a férjednek egy szeretője , de az mind kettőtöknek jó lesz
A libidó eltérés az egyik legfőbb probléma a kapcsolatokban. A férjemmel nem teljes az egyezés, de csak kicsi az eltérés, így nincs gond. Volt olyan barátom aki kb két hetente egyszer akarta és nekem az nagyon kevés volt.
A megcsalások nagy része ezért van a párkapcsolatokban.
A kérdés korábban is ez volt vagy a gyerek óta csak? Ha utóbb menjetek tanácsadóhoz aki segíthet a szexuális életeteken.
Amúgy meg gondolj bele, hogy ha te vágynál a szexre gyakrabban a férjed meg hozzád sem érne fel lennél háborodva.
Pedig én azt hittem hogy az összes párkapcsolatban reggeltől estig szexelnek!
Egyébként én már feladtam, marad a szexmentes házasság, soha az életben nem alázom rommá magam a folyamatos elutasításokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!