Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a páromnak nagyobb a libidója mint nekem?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva nekem minimális szinten van, havonta 1 alkalom is bőven elég lenne, de a párom minden nap tudná csinálni. (Nem árulok el nagy titkot azzal hogy én vagyok a nő)

Sokszor bele megyek a dologba csak azért hogy neki jó legyen, de olyankor én abszolút nem élvezem az együttlétet. Nem akarom őt elveszíteni, már lassan 7 éve együtt vagyunk és ebből ez az év ennyire kritikus. A terhességem alatt felszedtem elég sokat, ebből már a felét leadtam de még nem vagyok elégedett magammal. Milliószor próbáltam megbeszélni vele ezt, de legtöbbször veszekedés a vége.

nov. 16. 20:41
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
59%
Ezen nem tudsz mit megbeszélni,neki az kell annyi mikor megismert,úgy kellettél.ha nem adod meg megcsalnak és jogossan,havi 1 az nagy nulla...
nov. 16. 20:45
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem illetek össze.
nov. 16. 20:47
 3/33 anonim ***** válasza:
57%

Vagy őt kell ivartalaníttatni, vagy neked kell ajzószer.

Viszont az emberi szervezet szempontjából az ideális az, amikor szaporodóképes maximálisan.

nov. 16. 20:50
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

A kapcsolatotok első pár évében is ilyen drasztikus volt a különbség vagy ez a probléma csak a gyerek óta van így?

Ő amúgy tudja, hogy mikor a kedvéért belemész, te nem élvezed és mégis hagyja, mert csak magával törődik? Vagy te ilyenkor megjátszod magad és abban a hitben van, hogy neked is jó?

Mielőtt bármit tudnék válaszolni, ezeket jó lenne tudni, mert nem mindegy mi a helyzet.

nov. 16. 21:00
 5/33 anonim ***** válasza:
60%
Tipikusan olyan vagy mint a feleségem! Én folyamatosan ismerkedek mellette, de sajnos túl jó és rendes ember vagyok ahhoz, hogy egy nőt szexre felszedjek. Én már 15 éve szenvedek a szó legszorosabb értelmében. A libidóm átlagos, heti 2-3 szex lenne nekem jó. Helyette vagy egy szenvedés, és orgazmusmentes kínlódás havonta egyszer. Annyira látszik rajta hogy semmi kedve az egészhez, főleg hogy mostmár ki is jelentette hogy csak sötétben, a melleihez nem érhetek hozzá, orál kizárva oda vissza, ő nem lesz felül, hátulról nem lehet, a misszionárius meg kényelmetlen neki. Most szerinted ezek után van kedvem egyáltalán bele is kezdeni? Csak fekszik mint egy darab fa. Én meg állandóan prosztata problémákkal küzdök már évek óta, mert valószínűleg a megalázás és a szexmentesség pszichésen felőröl.
nov. 16. 21:08
 6/33 mandragora.gyoker ***** válasza:

Szerezz be női ajzószert, kamagrát.

Vagy lesz a férjednek egy szeretője , de az mind kettőtöknek jó lesz

nov. 16. 21:08
 7/33 anonim ***** válasza:
19%
6. Szerinted szeretőt találni az olyan egyszerű? Párkapcsolati szinten nézve az a legnehezebb! Egyedülállóként simán tudnék nőket felszedni, de szeretőt találni képtelenség. 12 év óta keresek nulla sikerrel. Oda valami teljesen más kell, ráadásul 10.000-nőból jó ha egy megy bele ilyen státuszba. Ha egy nőnek rossz otthon, akkor sem lesz szeretője senkinek. Házas pasik meg a nők 99.99%-nak kizáró ok.
nov. 16. 21:12
 8/33 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem hamarosan vàlnak tőled....
nov. 16. 21:36
 9/33 anonim ***** válasza:

A libidó eltérés az egyik legfőbb probléma a kapcsolatokban. A férjemmel nem teljes az egyezés, de csak kicsi az eltérés, így nincs gond. Volt olyan barátom aki kb két hetente egyszer akarta és nekem az nagyon kevés volt.

A megcsalások nagy része ezért van a párkapcsolatokban.

A kérdés korábban is ez volt vagy a gyerek óta csak? Ha utóbb menjetek tanácsadóhoz aki segíthet a szexuális életeteken.

Amúgy meg gondolj bele, hogy ha te vágynál a szexre gyakrabban a férjed meg hozzád sem érne fel lennél háborodva.

nov. 16. 22:40
 10/33 anonim ***** válasza:

Pedig én azt hittem hogy az összes párkapcsolatban reggeltől estig szexelnek!

Egyébként én már feladtam, marad a szexmentes házasság, soha az életben nem alázom rommá magam a folyamatos elutasításokkal.

nov. 16. 22:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!