Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a páromnak nagyobb a libidója mint nekem?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva nekem minimális szinten van, havonta 1 alkalom is bőven elég lenne, de a párom minden nap tudná csinálni. (Nem árulok el nagy titkot azzal hogy én vagyok a nő)

Sokszor bele megyek a dologba csak azért hogy neki jó legyen, de olyankor én abszolút nem élvezem az együttlétet. Nem akarom őt elveszíteni, már lassan 7 éve együtt vagyunk és ebből ez az év ennyire kritikus. A terhességem alatt felszedtem elég sokat, ebből már a felét leadtam de még nem vagyok elégedett magammal. Milliószor próbáltam megbeszélni vele ezt, de legtöbbször veszekedés a vége.

nov. 16. 20:41
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Férjként élem meg. Ez mindkettőnknek pech, sárkány koma.
nov. 16. 23:20
 12/33 anonim válasza:

A legmegalázóbb dolog ez az egész.

10 éves kapcsolatban vagyok és nekem fordítva van.

Már mint a libidó dolog :D

Én vagyok a nő ugyan úgy csak nekem a párom (fiú) abszolút nem kívánja a szexet.

Hozzá teszem azt is hogy én 25 vagyok párom pedig 29!

Én állandóan tudnám csinálni ő pedig nem :)

Én mar olyan szinten bele fáradtam és megalázva érzem magam a folytonos elutasítástól hogy éjszaka is rendszeresen álomba sírom magam.

Első 3 évbe volt rendszeresen, de 7 éve alig. Ezt ilyen fiatalon senki ne haragudjon meg de nem lehet bírni. :)

És bizony szerintem 60-65 éves korig igen is fiatal az ember!

(És nem, nem vagyok kövér és van alkatom is érzem rendszeresen és egészségesen is élek. És ne haragudjatok de nem kérek üzenetet sem, én itt nem ismerkedem (: )

nov. 16. 23:34
 13/33 anonim válasza:
Érzem helyett edzem akart lenni de telefon át vette az uralmat és kijavított:)
nov. 16. 23:35
 14/33 anonim ***** válasza:
43%

A pasik olyanok mint a kutyák vagy nyulak.

En azt szoktam csak figyelembe venni hogy kín e a szex veluk.

Mert pl vannak pasik akikkel könnyű a szex elviselhető gyorsan megvan, de vannak olyanok is akikkel a szex minimum egy óra 600 pózban meg a nőnek kell felsz.pni is meg előjátékozni is a pasin es nem forditva. Ha ilyennel szakitunk a végén én komolyan megkönnyebbülök, hogy végre nem kell térdelnem.

nov. 17. 06:45
 15/33 anonim ***** válasza:
Ebbűbajleszmore
nov. 17. 07:22
 16/33 anonim ***** válasza:
Ilyeneknek nem kell összejönni és meg van oldva.
nov. 17. 08:01
 17/33 anonim ***** válasza:
52%

Hat szerintem ha nem kifejezetten rossz vagy fajdalmas, akkor nem latom akadalyat hogy csak az o kedveert belemenj, foleg ha jo ferj es szereted. Egy hazassagban szerintem mindket felnek felelossege es kotelessege megadni a masiknak ami jar.

Ha ez az opcio nem tetszik, akkor csukd be a szemed… egeszseges ferfinek vannak igenyei es nem fogja orokke tartoztatni magat

nov. 17. 08:05
 18/33 anonim ***** válasza:
77%
"Egy hazassagban szerintem mindket felnek felelossege es kotelessege megadni a masiknak ami jar." Ma már ez teljes sértés egy nő számára! Nincs kötelesség, nincs olyan hogy jár, még a legjobb férjnek sem. Ma már ilyen a világ!
nov. 17. 09:50
 19/33 anonim ***** válasza:
Szerintem nem beszélni kéne vele, hogy nem akarsz annyiszor szexelni hanem nem szexelni vele és kész. Menjen amerre akar. Ha nincs rád tekintettel, nem bánja, hogy nem élvezed akkor te ne ragaszkodj hozzá. Lehet válni, vagy hagyj keressen szeretőt ha nem akarsz. Meg lehet egyezni hogy még kicsi a gyerek, vagy nem dolgozol addig legyetek együtt. Nem várható el tőle, hogy ne szexeljen, de tőled se, hogy szexelj.
nov. 17. 11:24
 20/33 anonim ***** válasza:
Adj neki winstrolt, ha jó a cucc leveri úgy a libidót hogy rád se néz pár hónapig😁
nov. 17. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!