Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet, hogy a top 20% pasi kapja a minőségi sex és párkapcsolati együttlét 80%-át?
Ugye mikor szóba kerül, hogy a nők a top 20% pasihoz vonzódnak és velük sexelnek, az az ellenérv, hogy az átlagos pasikák közül is rengetegen párkapcsolatban vannak. Ez igaz is, de milyen körülmények között? Ők azok a pasik, akiknek ugyan van nőjük, de havonta 1x sexelhetnek csak a csajukkal, mert "jajj, hagyjál, most fáj a felyem", "már nem lobog úgy a tűz" meg más ilyen kifogásokkal építik le a csávót.
Közben a top alfa pasasok naponta vagy naponta többször is megkapják a maguk sex-adagját, mert a csajok rájuk másznak, kezdeményeznek náluk, versengenek értük.
Így nominálisan igenis kijön, hogy a top alfa pasasok viszik el a sexuális együttlétek 80%-át. A többi pasika meg hiába van párkapcsolatban, sexhiányban tengődik.
Az én "felyem" is megfájdult ettől a kérdéstől.
Ha kétnaponta szexelek akkor én is alfa vagyok???
Legalább tanuld már meg leírni azt, hogy SZEX!
Egyébként meg ne a Rém rendes családból tájékozódj arról, hogy milyen egy párkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!