Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csökkennek az együttléte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csökkennek az együttlétek mennyisége és minősége miután Összeköltöznek az emberek? A párom mintha már nem is kívánna.

Figyelt kérdés

Fél éve Összeköltözünk a barátommal és annak ellenére, hogy én mindennap kívánom a szexet, ő nem. Kétnaponta szexelünk, de akkor is már kezdeményeznem kell. Úgy érzem, hogy kötelességből dug meg, és hamar túl akar lenni rajta. Mi lehet a gond és mit lehetne tenni?

23 évesek vagyunk

2016. jan. 5. 12:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Beszélgettetek róla?
2016. jan. 5. 12:12
 2/9 anonim ***** válasza:

2 naponta jesszus.

amúgy meg kérdezd meg, mi honnan tudjuk?

2016. jan. 5. 12:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, és szerinte nincs semmi. De nyilván ezt mondja. Olyanokat kérdeztem, akik voltak hasonló cipőben és tudják a problémát.
2016. jan. 5. 12:18
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

mondjuk előtte nem kellett háztartás vezetni, főzni, számlákra figyelni stb.

egyszerűbb volt az élet

2016. jan. 5. 12:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Gondolom a baratod dolgozik, faradt. Nekunk is voltak ebbol problemaink korabban, mivel a baratom dolgozik, en sulizok, tobb energiam maradt. Aztan most mar osszecsiszolodtunk, most az unnepek alatt minden nap egyutt voltunk, sot, volt hogy naponta tobbszor is. Most megint melo, lehet, hogy csak hetvegen jon ossze, lehet hogy korabban.

Amugy en azert nem vagyok kiakadva, mert mikor van szex, az viszont minosegi, sot, allitom, hogy most ket ev utan meg jobb, mint az elejen.

Talan ha nem te masznal ra, hanem hagynad, hogy o kivanja meg a szexet, akkor lehet nem menne a minoseg rovasara, csak a mennyisegere. Viszont szerintem jobb ha heti 2-3x van szex, de olyan istenesen, mint hogy heti 6x, de olyan semmilyen.

2016. jan. 5. 13:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Előtte naponta szexeltetek?
2016. jan. 5. 17:31
 7/9 ducsik válasza:
Az én véleményem,az hogy nem elég változatos a szex köztetek. Nyílj ki,és adj meg párodnak olyat amit nem is álmodott a szexben. Lásd majd minden megváltozik !
2016. jan. 6. 06:48
 8/9 anonim ***** válasza:
24%
A valódi ok a megszokás. A párod is 23 éves. Ebben a korban egy férfi még hetente más nővel szeretne szexelni. Majd 30 év múlva, mikor már előre haladott impotenciája lesz, be fogja érni egy nővel is. Talán éppen veled. Ennyi az egész.
2016. jan. 6. 19:50
 9/9 anonim válasza:
Utolsó, hogy te mekkora egy paraszt vagy !!!!
2019. febr. 15. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!