Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy a ritka együttlétek miatt nem kívánom annyira a párom?
Kb 7 hónapja vagyunk vagyunk együtt a barátommal.
Az elején minden nagyon csodás volt,felhőtlen a kapcsolatunk.
Aztán jött a munkahelyváltása, úgy érzem azóta megváltozott minden.
A munkája miatt heti 5napot van távol, jó esetben 4-et.
Ugye így maradnak a hétvégék, amiből a vasárnap legtöbbször nekem kiesik,mert én még tanulok.Maradna a szombat, de már ez volt a második hétvége,amikor pénteken is szombaton behívta a főnöke,hogy javítsanak meg valamit.Ez nem is tartozik a munkakörébe,de ha ő hívja mennie kell.Így nem elég,hogy több nap nincs itthon,még azokon a napokon is kell mennie amikor elméletileg itthon van. Rettenetesen kihasználja a főnöke, ha szól valamit, vagy pl egyszer megmondta,hogy én nem fogok örülni hogy megint szombaton se lesz velem azt mondta,hogy felbontja a szerződést és akkor ülhet velem, már többször igy lehurrogott minket.Egy utolsó féreg.
Most is hétvégére szerveztem egy egész napos programot és elsz@rta.Elegem van már belőle,de tudom,hogy én nem tehetek semmit.
Már több mint 2 hete nem szexeltünk, és ugye mostanában is épp hogy estére tud szabadulni a munkájából,olyankor együtt vagyunk de fáradt, vagy ha ő akarná én érzem úgy hogy már energiám sincs hozzá, se kedvem. Szerintetek lehet ez attól,hogy ritkán látom?És attól,hogy eltávolodtam tőle?
Örülnék pár tanácsnak.18L
Nem tud esetleg munkahelyet váltani?
Ha ez mindig közétek áll, előbb-utóbb meg fogja unni az egyikőtök, és vége lesz a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!