Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik, hogy a ritka együttlé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy a ritka együttlétek miatt nem kívánom annyira a párom?

Figyelt kérdés

Kb 7 hónapja vagyunk vagyunk együtt a barátommal.

Az elején minden nagyon csodás volt,felhőtlen a kapcsolatunk.

Aztán jött a munkahelyváltása, úgy érzem azóta megváltozott minden.

A munkája miatt heti 5napot van távol, jó esetben 4-et.

Ugye így maradnak a hétvégék, amiből a vasárnap legtöbbször nekem kiesik,mert én még tanulok.Maradna a szombat, de már ez volt a második hétvége,amikor pénteken is szombaton behívta a főnöke,hogy javítsanak meg valamit.Ez nem is tartozik a munkakörébe,de ha ő hívja mennie kell.Így nem elég,hogy több nap nincs itthon,még azokon a napokon is kell mennie amikor elméletileg itthon van. Rettenetesen kihasználja a főnöke, ha szól valamit, vagy pl egyszer megmondta,hogy én nem fogok örülni hogy megint szombaton se lesz velem azt mondta,hogy felbontja a szerződést és akkor ülhet velem, már többször igy lehurrogott minket.Egy utolsó féreg.

Most is hétvégére szerveztem egy egész napos programot és elsz@rta.Elegem van már belőle,de tudom,hogy én nem tehetek semmit.

Már több mint 2 hete nem szexeltünk, és ugye mostanában is épp hogy estére tud szabadulni a munkájából,olyankor együtt vagyunk de fáradt, vagy ha ő akarná én érzem úgy hogy már energiám sincs hozzá, se kedvem. Szerintetek lehet ez attól,hogy ritkán látom?És attól,hogy eltávolodtam tőle?

Örülnék pár tanácsnak.18L

2015. ápr. 25. 10:52
 1/2 A kérdező kommentje:
bocsi a szóismétlésért az elején.
2015. ápr. 25. 10:54
 2/2 Jázi :) ***** válasza:

Nem tud esetleg munkahelyet váltani?

Ha ez mindig közétek áll, előbb-utóbb meg fogja unni az egyikőtök, és vége lesz a kapcsolatnak.

2015. ápr. 25. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!