Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire vonzó egy ENTJ-s,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vonzó egy ENTJ-s, "hadvezér"-típusú lány számotokra? Ha jól tudom nőknél ez a személyiségtípus elég ritka?

Figyelt kérdés
2014. okt. 17. 16:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Annyira ritja, hogy azt sem tudom mi az...
2014. okt. 17. 16:48
 2/19 anonim ***** válasza:
Én INTJ vagyok, de nekem bejönne.
 3/19 October15 ***** válasza:
ENTJ-s hadvezér ?:D Az mi a rák vmi olyasmi mint a JSDF ?:D
 4/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem. INFP vagyok és INFJ lányok a mindenem.
2014. okt. 17. 16:52
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem először árulod el, hogy buta vagy. :)

Kérdező:

Számomra vonzóak a magabiztos csajok, de nem hiszem, hogy összeillenénk én INTP vagyok ugyanis.

2014. okt. 17. 16:52
 6/19 anonim ***** válasza:

De utálom ezt a rövidítéses marhaságot.

Ez is teljesen kevert, nem merném az összes leírtat egy emberre állítani soha.

2014. okt. 17. 17:06
 7/19 October15 ***** válasza:
0%

5.: gratulálok :) de gondolom azt nem sikerült kifejtened, hogy mégis mi ez a mozaik szó. Vagy ennyire nem futja az iqból?:)

Amúgy kérdező ha leírod fehér emberi nyelven, hogy ez mi akar lenni akkor talán még olyan választ is kapsz ami értékelhető mert nem abból áll, hogy nők lapját olvasgatva fantáziálgat arról, hogy milyen szexi is az IDF, meg a RAF. :D

2014. okt. 17. 17:09
 8/19 anonim ***** válasza:

Én ismerek egy ilyen lányt, elég idegesítő jelenség.

Én is lány vagyok, és ENTP vagyok.

2014. okt. 17. 17:12
 9/19 A kérdező kommentje:

Érthető fehér nyelven: a 16 Myers-Briggs személyiségtípus egyikéről lenne szó.

[link]

2014. okt. 17. 17:18
 10/19 anonim ***** válasza:

Őszintém szólva nekem nem szimpatikusak az ilyen minden áron én-én-én csinálom, én vagyok a főnök, stb. típusú emberek.

Ennek talán az az oka, hogy magam is egy erős személyiség vagyok és nem fogadok el csak úgy bárkitől "parancsokat", sőt általában én vagyok a vezető pozícióban, viszont ha valaki jobban ért valamihez nálam azt elismerem és nem próbálok ennek ellenére is én diktálni, azonban az általad említett emberekről ez gyakran nem mondható el és ez az, ami igazán frusztrál bennük.

Az pedig lényegtelen, hogy nő, vagy férfi az illető, általánosan ellenszenvesek az ilyen emberek számomra :/

2014. okt. 17. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!