Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire vonzó a "Hadvezér" (ENTJ) típus?
"David Keirsey úgy fejezte ki, hogy az ENTJ nem képes nem vezetni."
"Nehézséget jelent számára az állandó kontrolligénye is: ő akar uralni mindent, de ha partnere túlzottan alárendelődik, megunja a kapcsolatot."
Ezzel nagyon sokat elmondtam, bővebben ezen a linken lehet olvasni róla: [link]
Hát számomra vonzóbb mint egy "papucs" fiú mert a papucs típusnál nem tudom nőnek érezni magamat, de az is idegesítő ha egy fiú mindent ő akar irányítani számomra a középút a nyerő :))
19/L
én ISTJ - felüGyelő vagyok, szal sztem nem
NEKEM EZT ÍRJA: "Csendes, komoly; alapossága és megbízhatósága sikerre viszi. Gyakorlatias, két lábbal jár a földön és felelősségteljes. "
Ha folyamatos "harcban" kell vele állni, mert ő akar a "veréz" lenni, de megun, amikor "behódolok" neki, ideig-óráig nagyon érdekes, akár hónapokig is, de nem tudom elképzelni, hogy mellette élem le az életem. Csodák persze vannak, lehet egy szikra, ami folyamatosan feléleszti a tüzet.
Szóval vannak lányok, akiket ez vonz, de ők általában szeszélyes, harcos dívák - ők téged mennyire vonzanak?
Nem úgy értettem hogy mindenben egyet értsen velem mert az meg unalmas... hanem valamiben igen valamiben nem valahogy ilyesmire gondoltam... (ilyen mostani barátom is)
19/L
Ha egy embernek - legyen az bármilyen viszonyban velem - azt mondom az égre, hogy az bizony barna, és erre ő azt mondja, hogy valóban, akkor őt már nem tudom egyenlő partnerként kezelni. Onnantól kezdve nem adok a véleményére (mert nincs neki saját).
Úgy vagyok a lányokkal, hogy igenis legyen saját gondolata, álljon ki maga mellett, viszont ha téved, azt vegye tudomásul - én is ezt teszem.
Nekem az ENTJ kifejezetten szimpatikus a leírás alapján, de nem ismerek ilyen embert a környezetemben (azt hiszem).
Én szeretem, ha megpróbálnak engem legyőzni, vagy ha vitában védhetem meg az igazam. Ha ez a típus olyan amilyennek gondolom, akkor jól bírja - az ésszerű - kritikát, és mindig van új ötlete, amit meg lehet vele vitatni.
22/L (INTJ)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!