Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a csaj folyton néz, cicának hív, kacsintgat és eléggé az a r*bi típus akkor miért nem jön ez össze?
Figyelt kérdés
Szóval van ez a csaj , (én elég jól nézek ki) és neki is tetszem mert már írtam miket csinál és eléggé olyan ribi típus ,de tök kedves meg aranyos és gondoltam meg kéne fektetni (mert már nincs bnőm) de mégsem veszi a lapot vagy nemtom. Szóval hiába mondom neki a magamét , vagy haza akarom kísérni nem háát "reagál". Meg most mi az hogy csak akkor hajlandó velem kavarni ha mondjuk péntek este van? mert valami ilyesmit mondott...2012. máj. 9. 21:21
1/6 anonim válasza:
Ilyet meg hol találtál? Állatkertben rádragadt?:D
2/6 A kérdező kommentje:
Na most komolyan... úgy meg ******nám khmmm de olyan buta ...
2012. máj. 9. 21:29
3/6 anonim válasza:
Na ezektől az szadista ribancoktól ráz ki a hideg akik kéretik magukat megállás nélkül, ha meg lépsz valamit egyből leráznak. az ilyet hívják szűzk*rvának.
4/6 anonim válasza:
ismerek valakit akire illene ez a leírás, de engem idegesít a hülyeség, ezért nem bírom a közelségét :D
5/6 Normálisvagy? válasza:
"Na most komolyan... úgy meg ******nám khmmm de olyan buta ..."
Még jó, hogy Te olyan intelligens vagy! Úgy birom az ilyen pasikat, hogy a semmire verik magukat! Te különb vagy nála? :/
6/6 A kérdező kommentje:
Igen :D
2012. máj. 9. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!