Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöhet 1 inkább bulizós típus csaj és 1 inkább itthon dolgozós fiú?
Szerintem traktorral hajts el a házukig, kapáld fel a kertet szt lazan köpj ki a traktor ablakán és kérdezd meg, hogy van-e kedve járnia veled.
Az van h nem ismer itt titeket senki és az hogy ő szeret bulizni te meg nem, h ő a pirosat szereti te meg a kéket, h ő a csokifagyit te meg a puncsot szereted baromira nem jelent semmit egy kapcsolat szempontjából.
Ne oltsátok már szegény srácot, most komolyan azért röhögitek ki mert dolgos, szorgalmas? Szánalmasak vagytok...
Lenézitek a mezőgazdaságban dolgozókat, csak azt nem tudom mit zabálnátok ha nektek kéne megtermelni, faszlámák! Ragaszkodtok az ócska sztereotípiákhoz, hogy a vidéki, földműves ember nem tud rendesen beszélni, történetesen különbül és a magyar hagyományokhoz hűebben beszélnek ezek az emberek, mint ti a "menő" szlengetekkel.
10.19 ezeket például minek kéne nevezni?
Oszt' van i kidved ismörkedni?
Szerintem traktorral hajts el a házukig, kapáld fel a kertet szt lazan köpj ki a traktor ablakán és kérdezd meg, hogy van-e kedve járnia veled.
Utulso..de igenis jílent sok mindönt..ha ű nem szerit discodisco akkor a kápcsolát halálra van ítélvö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!