Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ennyire számít az, hogy kinek - milyen típus az esete? :D
Elég viccesen végződött 1 héttel ezelőtt a legutóbbi kapcsolatom. Láttam a barátnőmön, hogy valami nem stimmel, nem olyan volt, mint addig. Nagy nehezen, több órás szenvedés után sikerült kihúznom belőle, hogy mi a problémája, mert ő nem merte elmondani, sőt megfogalmazni sem tudta igazán (gyenge duma). Na a lényeg az, hogy állítólag ő rájött, hogy nem vagyok az esete. Ez azért is furcsa, mert ő volt az aki nyomult és járni akart velem, de bizonyára akkor még fogalma sem volt arról, hogy neki a szőke, kék szemű srácok, férfiak tetszenek. Nagyon kiverte nálam a biztosítékot ez az egész.... Azért ennél többet vártam egy 20 éves csajszitól. :)
(mindez egyébként 3 hét után derült ki) ;D
22/F
szerintem beleszeretet egy másik fiuba aki szőke és kék szemű...nem számit...ne rágd magad rajta ha igy csinalt akkor nem érdemli meg..
puszi
18-L
4.
Eddig én is azt gondoltam, hogy ez így van (minden normális embernél), mivel ezzel én is így vagyok... de úgy tűnik tévedtem. :D
Sokat számít. Én esetem pl. a fehér bőr, természetesen szőrtelen mellkas, normális alkat, nem kigyúrt és kopasz.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!