Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komolyan ennyire számít az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan ennyire számít az, hogy kinek - milyen típus az esete? :D

Figyelt kérdés

Elég viccesen végződött 1 héttel ezelőtt a legutóbbi kapcsolatom. Láttam a barátnőmön, hogy valami nem stimmel, nem olyan volt, mint addig. Nagy nehezen, több órás szenvedés után sikerült kihúznom belőle, hogy mi a problémája, mert ő nem merte elmondani, sőt megfogalmazni sem tudta igazán (gyenge duma). Na a lényeg az, hogy állítólag ő rájött, hogy nem vagyok az esete. Ez azért is furcsa, mert ő volt az aki nyomult és járni akart velem, de bizonyára akkor még fogalma sem volt arról, hogy neki a szőke, kék szemű srácok, férfiak tetszenek. Nagyon kiverte nálam a biztosítékot ez az egész.... Azért ennél többet vártam egy 20 éves csajszitól. :)

(mindez egyébként 3 hét után derült ki) ;D

22/F

2012. ápr. 30. 21:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
a kornánál jovval kisebb a értelmi szintje,igy a 13évesek se viselkednek
2012. ápr. 30. 21:19
 2/8 étoile et lune ***** válasza:
Nem értem, mit nem értesz. Eleinte bejöttél neki, ,,kipróbált", de jobban megismert, és rájött, hogy mégse Te kellesz neki. Gondolom, ilyen sokszor van olyan esetekben, amikor egy kapcsolat elejéről lemarad az ismerkedési fázis (és én itt most nem csak 2 randira gondolok), és mint a 10 évesek, megbeszélik, hogy ők most járni fognak.
2012. ápr. 30. 21:22
 3/8 anonim ***** válasza:

szerintem beleszeretet egy másik fiuba aki szőke és kék szemű...nem számit...ne rágd magad rajta ha igy csinalt akkor nem érdemli meg..

puszi

18-L

2012. ápr. 30. 21:29
 4/8 anonim ***** válasza:
érdekes... nekem is a szőke hajú kék szemű az esetem, de eddig egyik barátom se ilyen volt. voltak több éves kapcsolatok is. sőt, találkoztam olyannal,aki egyáltalán nem ilyen és még tetszik is. nálam az csak egy dolog, h mi az esetem. az a lényeg h semmi taszító ne legyen az illetőben é smár tetszik is 21L
2012. ápr. 30. 21:30
 5/8 A kérdező kommentje:

4.

Eddig én is azt gondoltam, hogy ez így van (minden normális embernél), mivel ezzel én is így vagyok... de úgy tűnik tévedtem. :D

2012. ápr. 30. 21:33
 6/8 Diavolino44 ***** válasza:
elmúlt a lila köd nála.. ennyi
2012. ápr. 30. 21:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Érdekes, én kezdettől tudom, hogy valaki az esetem-e.
2012. ápr. 30. 21:41
 8/8 lila nyuszi ***** válasza:

Sokat számít. Én esetem pl. a fehér bőr, természetesen szőrtelen mellkas, normális alkat, nem kigyúrt és kopasz.

21/N

2012. máj. 1. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!