Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan elhiszik egyesek, hogy ez megoldást jelent?
Miért van az, hogy az olyan kérdésekre, ahol egy férfi/nő arra gyanakszik, hogy a párja félre tekintget, a legtöbb esetben az a válasz érkezik, hogy törődj vele többet, vidd el ide-oda, vegyél neki ezt-azt, süss, főzz, lepd meg egy csini fehérneművel stb.? Komolyan elhiszik egyesek, hogy ez hosszútávon megoldást jelent? Ha egy kapcsolatban nem ismeri fel az egyik fél a másik igényeit, ezért az félre tekintget én nem hiszem, hogy ez megoldást jelent, sőt. Tegyük fel, hogy egy nő nem az a csini fehérneműs, perverz fajta, mégis meglepi ilyesmivel a párját, mert valaki azt tanácsolta, hogy ez jó dolog. Meddig tarthat, 1 hétig, talán kettőig? Utána mi lesz? Megváltozni nem fog senki varázsütésre. Ráadásul ezeknél az erőltetett dolgoknál szerintem rosszabb nincs. Elkeseredésből, féltékenységből kedveskedni nem a legőszintébb, szerintem.
Szerintetek?
Ahogy a barátságot is ápolni kell, úgy a párkapcsolatot is védeni, óvni kell. És szerintem igenis vannak olyan helyzetek, amikor tevőlegesen kell tenni valamit, hogy a párkapcsolat megmaradjon.
De néha egy őszinte, meghitt beszélgetés is segíthet. Nem kell mindjárt szakítani, ha a kapcsolat hullámvölgybe kerül. Pláne, ha egy hosszabb távú a kapcsolat, és ha már gyerek is van esetleg. Ha még megmenthető, akkor azt meg is kell menteni.
Legalábbis én igy látom.
Hát, nem is tudom...
Ha megcsal, biztos nem fogok nekiállni főzőcskézni, meg vásárolgatni-nehogymár én hunyászkodjak meg, mikor neki van vaj a füle mögött...
Ha csak gyanítom, hogy megcsal, akkor rákérdezek.Ha normálisan válaszol, tuti, hogy nem hazudik, viszont ha kiakad és ordibál, akkor biztos.
Igazat adok neked abban, hogy a "puhítós" dolgok csak ideig-óráig nyújtanak megoldást, továbbá az is igaz, hogy ezeknek folyamatosan jelen kéne lenniük egy párkapcsolatban.
Egyébként szerintem ha valaki félrek*r, akkor ott már nem csak az a baj, hogy a párja nem adja meg neki, amit akar.Minden ember képes beszélni, ezért -szerintem- erre az elsődleges megoldás a problémák megbeszélése, és nem a félrelépés.
Amúgy sokan nem hiszik el, csak bennük van a remény, hogy "talán ha ezt meg azt csinálom, akkor újra belém szeret".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!