Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg nem látnak a szemüktől? Nem látják, ha mű a haj, szempilla, szemöldök, száj, mell, az egész test vagyonba kerül ők tényleg elhiszik, hogy az a nő így született?
ne általánosíts drága kérdező :) !
A mű melleket nem szeretem, akkor inkább legyen kisebb a melle.
jó persze ha 25 éves létére 2 méhcsípésnyi akkor megértem ha műmelleket csináltat. DE! szolidakat ne 2 focilabdát tetessenek be.
Sokan kiszedetik az egész szemöldöküket és odarajzoltatnak de van ki tetováltat 2 csíkot a helyére...ezt is rühellem! SZERENCSÉRE ez nagyon kevés nőnél van :)
A természetes szépet szeretem amugy! Nagyon sok rengeteg lány van akin nincs semmi mű maximum a festék és szexi és sokkal de sokkal jobban néznek ki mint ezek a plázacicák!
Úgy tudom már a puncijuk sem eredeti.
Olvastam hogy oda fehérítőkrémet használnak, hogy rózsaszín legyen:-)
Ismerek egy nőt, anya lett 22 évesen és nem pelenkázza be a gyerekét, mert 5 cm-es műkörme van.
A férje és a rokonság pelenkáz.
És mégis imádja a férje, pedig az egész napját azzal tölti, hogy szépítgesse magát és az én párom is bevette, hogy igazi haja van, közben rövid haja van, bevarrt tincsekkel.
Nem bánt ez engem, csak elgondolkodtató, hogy az ember ha kocsit vesz, azt is tudja, hogy a festék és az extrák hogy feldobhatja, a nőknél meg valahogy ezt nem veszik észre a férfiak.
tudod ám :)
Olyan egyébként meg nincs, a védőnő azt ellenőrzi ha kimegy a házhoz...
Ja igen. Lemaradt , hogy:
A MŰKÖRÖM egyáltalán nem előnyös nem jut előrébb vele egy nő sem, a hiedelemmel ellentétben a pasik ügyet sem vetnek arra h a nőnek mekkora és milyen színű a műkörme!
lényeg legyen tiszta ápolt, és ha gondolja elég fényesre kikenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!