Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek komolyan az ilyen Christoffel-féle típus a nyerő?
A minap vásároltam az egyik áruházban és amikor az újságokat nézegettem, megakadt a szemem az egyik búlvárlap címlapján. "Hősünk" volt az elején, a cím szerint már legalább 100 lányt fektetett meg. Végignéztem, a cikk alapján nagyon könnyű dolga volt, pár szó után azonnal mentek vele és a haverjaival a csajok.
Lányok, tényleg ez kell nektek? Én, ha meglátom, okádhatnékom támad, amikor pedig megszólal, a vég környékez. Ez nekem egyszerűen hihetetlen...
Undorírónak tartom külsőleg is, ha meg még meg is szólal, hogy ő ilyen kubai macsó, meg olyan kubai macsó...akkor pláne.
23N
Hát ha tényleg ez a nyerő a nőknél, én inkább megölöm magam.
21F
8.14
Ez egy kicsit durva volt! Rengeteg, nála messze jobb srác létezik.
Én undorodom tőle. Egyrészt buta, másrészt erre fel még az ellenkezőjét állítja és módfelett büszke is magára.
Nem hiszem el azt a 100-at, habár, ilyen Veronikaszintű ( bocsánat, de tényleg butácskának tűnik a lány ) csajszi biztos van 100 db a részeges-bulis éjszakában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!