Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Személyiségtípus szerint kerülendő lenne a mi kapcsolatunk. Belevágnátok?
Nem a 4-féle személyiségtípus szerint (kolerikus, melankólikus, stb), hanem a 16-féle szerint. Ez nagyon pontosan leírja az embereket (érdemes megcsinálni amúgy), és ott a mi két típusunk kerülendő.
Ti belevágnátok?
Nem, nem csak ez tart vissza, tehát nem ennek az "engedélye" kell nekem, csak érdeklődöm.
Itt van a teszt, ha érdekel valakit:
A párotokkal nektek mit hoz ki? (nem betűt, hanem javaslatot, hogy legjobb párosítás, még működhető párkapcsolat, vagy kerülendő típusok egy párkapcsolatban)
Nem. Nem baj hogyha az ellentéte az embernek a párja, legalább kiegészíti és tanulhatnak egymástól. De az, hogy ilyen miatt azon gondolkozol, hogy nem kéne belevágni nem túl biztató.
Töltsétek ki együtt és beszéljétek meg ami eltér nálatok.
mint írtam is, nem emiatt nem vágnék bele (FYI: még heverek egy előző kapcsolatot), csak érdekel, hogy más hogyan van vele. :)
köszönöm amúgy az eddigi kommenteket, szívesen fogadok még.
A teszt alapján én egy "felügyelő" vagyok:).
A jellemzés viszont kb csak 50-60%-ban volt helytálló.
A "típusomból" adódik,hogy a bnőm/bnőim alkalmazkodtak hozzám és nem volt ebből különösebb konfliktus soha.
Valószínűleg a párválasztásomban is bejátszik,hogy jobban szeretem az irányíthatóbb embereket.
Nekem pl. INFJ jött ki, és totál igaz rám minden, amit írt, még azt is eltalálta, milyen foglalkozást űznék szívesen. A párom talán megcsinálja holnap, de őszintén szólva nem számít az eredmény, mivel 4 éve tökéletesen működik a kapcsolatunk, nagyon szerelmesek vagyunk, és úgy hiszem, ez az egyetlen, ami igazán számít egy kapcsolatban.
Ahogy más is írta, a teszteredmény függhet a kedvedtől és semmiképp nem alkalmas arra, hogy ez alapján ítélj meg egy embert és dönts a vele való kapcsolatról. Csak az számít, szeretitek- e egymást, semmi más.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!