Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A helyemben belevágnátok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyemben belevágnátok? (sürgős! )

Figyelt kérdés
17 éves, lány vagyok. A nyáron elején újból találkoztam egy régi ismerősömmel, aki évekkel ezelőtt elköltözött. Érezhetően volt valami köztünk, csomót voltunk együtt, dumáltunk, élveztük a nyarat stb. Aztán mostanában találkoztunk megint. És már csók is volt.Csak egy baj van, a megye másik felében lakik, és egy másik megyébe jár suliba, mint koleszos. Tehát csak hétvégente meg szünetekben tudnánk találkozni. De hiányzik...ti mit tennétek? belemennétek egy ilyen kapcsolatba? vállalnátok azt, h esetleg beleszerettek, aztán muszály lenne szakítani, hisz elviselhetőbb, ha nem lenne a kapcsolat-túllépni, újrakezdeni mással- mintha van, de csak havonta egyszer-kétszer találkoznánk...
2009. aug. 21. 17:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
Nem mennék bele. Semmit sem muszáj.
2009. aug. 21. 17:14
 2/13 anonim ***** válasza:
68%
Ha csak 1-2x havonta akk bele se kezdj, inkább találkozz velem, koliból minden hétvégén hazamennek az ottlakók tudtommal akk miért nem tudnátok minden hétvégén összefutni?
2009. aug. 21. 17:19
 3/13 A kérdező kommentje:
mert írtam, hogy a megye másik felén lakik...a hétvégét meg gondolom, nem akarja mindig utazgatással tölteni, meg énsem....vagy nemtudom....kellenek szubjektív vélemények, össze vagyok zavarodva. a szivem akarja, az eszem meg tudja, hogy nem fog működni.
2009. aug. 21. 17:20
 4/13 A kérdező kommentje:
objektív...elírtam
2009. aug. 21. 17:21
 5/13 anonim válasza:
100%
Budapesti vagyok, 2 évig voltam együtt egy szeghalmi nővel, nem a távolság volt a baj, hanem hogy qrva volt. Volt olyan barátnőm aki 500 méterre lakott tőlem és 2 hónap alatt úgy megutáltam, mint a fene (trágárságküszöb alatt van?). Én simán belemennék, ha szerelmes lennék. Ha bebukik a kapcsolat, akkor meg könnyebb túllépni rajta úgy, ha nem látod minden nap. Szerintem ha szereted hajrá!
2009. aug. 21. 17:24
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A kolesz nem tart élete végéig! A szerelem pedig mindent kibír! Vágj bele, egyszer élsz és lehet ezzel egy nagy lehetőséget taszítanál el magadtól! Ha nem fog menni azt idő közben észreveszitek, nincs veszíteni valód, ha nem próbáljátok meg akkor azon fog járni végig az eszed hogy miért nem miért nem, és beleőrülsz!
2009. aug. 21. 17:36
 7/13 anonim válasza:
Szia! Az én első "nagy" szerelmem 350 km-re lakott, kb. 5 évig voltunk együtt. (Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ebből az 5 évből csak az első bő 1 évben volt köztünk ekkora távolság). Mi meg tudtuk oldani, de tény, hogy nagyon nehéz lehet sokszor...
2009. aug. 21. 17:41
 8/13 anonim válasza:

én Farkasgyepűn lakok, a barátom Pápán... fél órás út busszal. Külön suliba járunk, én Veszprémbe (bejárós vagyok) ő pedig Balatonfűzfőre (ő koleszos) és eleinte mi is csak hétvégén tlálkoztunk mikor jöttük haza suliból, és mikor ő ment vissza. Sikerült megoldani hogy hétközben be tudta hozzá menni többször is.

1 éve vagyunk együtt és minden rendben megy:)

a kérdés az hogy mennyit áldoznál fel a fiúért, mennyire szereted :) ha szereted akkor vágj bele, ha nem vagy ne tudod akkor szerintem se erőltessétek a dolgot

2009. aug. 21. 17:43
 9/13 anonim ***** válasza:

ha nembirnád h keveset taliztok akkor nekezdj bele..

haviszont ugyérzed h igen akkor hajrá ;))

2009. aug. 22. 13:29
 10/13 A kérdező kommentje:
hát köszönöm mindenkinek a válaszokat....ha még félórás busz lenne...:S de mindent beleszámítva 3óra lenne minden átszállással csak oda...de érte megéri, úgy döntöttem belevágok....majd írok, hogy megy, ha érdekel valakit:D na legyetek rosszak
2009. aug. 22. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!