Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Személyiségtípus szerint kerülendő lenne a mi kapcsolatunk. Belevágnátok?
Nem a 4-féle személyiségtípus szerint (kolerikus, melankólikus, stb), hanem a 16-féle szerint. Ez nagyon pontosan leírja az embereket (érdemes megcsinálni amúgy), és ott a mi két típusunk kerülendő.
Ti belevágnátok?
Nem, nem csak ez tart vissza, tehát nem ennek az "engedélye" kell nekem, csak érdeklődöm.
Itt van a teszt, ha érdekel valakit:
A párotokkal nektek mit hoz ki? (nem betűt, hanem javaslatot, hogy legjobb párosítás, még működhető párkapcsolat, vagy kerülendő típusok egy párkapcsolatban)
a horoszkópotól én is a falra mászok :D
köszönöm az eddigieket, mindenkinek ment a zöld kéz, fogadok még szívesen kommenteket :)
01:48 vagyok. Megcsinálta a párom is, és neki olyan jött ki, ami alapján kerülendők vagyunk egymás számára.
Érdekes módon mégis majdnem 4 éve lángol a szerelmünk és nagyon boldogok vagyunk együtt.
Úgyhogy szerintem ez alapján társat választani/ nem választani butaság.
20/L
ma 11:31-nek
köszi, ilyesmit akartam hallani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!