Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Személyiségtípus szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Személyiségtípus szerint kerülendő lenne a mi kapcsolatunk. Belevágnátok?

Figyelt kérdés

Nem a 4-féle személyiségtípus szerint (kolerikus, melankólikus, stb), hanem a 16-féle szerint. Ez nagyon pontosan leírja az embereket (érdemes megcsinálni amúgy), és ott a mi két típusunk kerülendő.

Ti belevágnátok?

Nem, nem csak ez tart vissza, tehát nem ennek az "engedélye" kell nekem, csak érdeklődöm.

Itt van a teszt, ha érdekel valakit:

[link]

A párotokkal nektek mit hoz ki? (nem betűt, hanem javaslatot, hogy legjobb párosítás, még működhető párkapcsolat, vagy kerülendő típusok egy párkapcsolatban)

2011. aug. 29. 00:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ezek a Jung féle személyiségtípusok. Sok igazság van benne, de ne ez alapján dönts. Gondolj csak bele, lehetetlen, hogy mind a 6 milliárd emberre rá lehet illeszteni a 16 személyiségtípus egyikét. 6 milliárd/16=375 millióan lennének lelki társak, azért ez elég valószínűtlen. Az ellentéteket is lehet jól kezelni, én azt mondom próba, szerencse!
2011. aug. 29. 08:11
 12/14 A kérdező kommentje:

a horoszkópotól én is a falra mászok :D

köszönöm az eddigieket, mindenkinek ment a zöld kéz, fogadok még szívesen kommenteket :)

2011. aug. 29. 10:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

01:48 vagyok. Megcsinálta a párom is, és neki olyan jött ki, ami alapján kerülendők vagyunk egymás számára.

Érdekes módon mégis majdnem 4 éve lángol a szerelmünk és nagyon boldogok vagyunk együtt.

Úgyhogy szerintem ez alapján társat választani/ nem választani butaság.

20/L

2011. aug. 29. 11:31
 14/14 A kérdező kommentje:

ma 11:31-nek

köszi, ilyesmit akartam hallani :D

2011. aug. 29. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!