Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire vonzó egy ENTJ-s,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vonzó egy ENTJ-s, "hadvezér"-típusú lány számotokra? Ha jól tudom nőknél ez a személyiségtípus elég ritka?

Figyelt kérdés
2014. okt. 17. 16:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
INFP férfiként iszonyatosan utálom az ilyen nőket. Nem szeretem a törtető nőket. Én a megértő kedves aranyos lányokat szeretem.
2014. okt. 17. 18:17
 12/19 anonim ***** válasza:

nekem nincs bajom vele, szerintem kiegészítenénk egymást

23F

2014. okt. 17. 18:37
 13/19 October15 ***** válasza:

No lásd kivel van dolgod utána néztem :D.[oké igazából nem bírtam megállni, hogy ne nézzek utána.. bszta a csőröm :D]

Elő is került 1 teszt miszerint mégsem JSDF [japan self-defense force :D japán önvédelmi erők.. :D bocs törti b*zi vagyok.] hanem vmi ENTP.. bár még mindig nem értem a megnevezéseket mert amikor ilyenek jönnek szembe, hogy mérnök, gyógyító, hadvezér.. Guild Wars 2re jobban hajaz mint 1 személyiség típusra.. :D

No de elolvastam az ENTJ-t is hmm azt kell mondanom, hogy nagyon-nagyon emlékeztet az első barátnőmre.. és, hogy mennyire vonzó? kb 8 éves történet és azóta volt azért pár komolyabb barátnőm is de mai napig etalon :D kb fél világból lámpaernyőt csinálnék még 1 ilyenért grrr :P

2014. okt. 17. 19:33
 14/19 anonim ***** válasza:
Én INFP vagyok. Nincs kedvem elolvasni azt a hosszú rizsát, az alapján, amit az elején rövidítettben írnak, hát nem túl szimpatikus. Nem tudom, hogy van-e ilyen ismerősöm, meg ha van, akkor kedvelem-e. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Valószínűleg nem. :)
2014. okt. 21. 19:19
 15/19 Pirrik Eliza válasza:
Én egy ENTJ lány vagyok, de szerintem sok embernek ilyesztő a személyiségem, akkor érdeklődj ENTJ-k iránt, ha elég magabiztos vagy, mert amúgy kicsinál.
2018. szept. 4. 21:57
 16/19 Zoli67890101 válasza:

Lehet ez már rég késő a válaszodra, de hátha másnak még hasznára lesz:

- ezek a nők nem igazán tudják az érzelmeiket kimutatni, következésképp hasonlóan hideg típusok illenek hozzájuk.

- ha gyenge vagy akkor lesajnál aztán leural.

- szeret irányítani, vagyis csak abból ért, ha a partner lenyomja. ezt hajlamos magára venni, de logikával meg lehet győzni.

- az igazi gyengéje az érzelmek. öleld meg egy alkalmas pillanatban, és beleremeg. megadja magát. persze nem örökre, mert a küzdelem a lételeme :)

- ha tüzes szerelemre vágysz, akkor nem ez a típus lesz a kedvenced. inkább a megbízhatóság és a mély szeretet a jellemző. de ezért keményen meg kell dolgozni: falkavezérnek lenni nem egyszerű. inkább a véd és dac szövetség az ami működhet.

- ha alárendelődsz véged. és előbb rendel alá, minthogy megadja magát. simán sarkon fordul, mert a türelem sem az erőssége.

- igazából szerintem entj-hez csak entj illik. a többit bedarálja hosszú távon. közösen viszont tudnak fejlődni és eljutni egy emberi szintre.

- sajnos pont az erőssége az ami merevvé teszi ezt az embertípust. viszont szeret tanulni, tökéletesedni. szóval idővel magától is megoldja, nem kell félteni.

- lehet szeretni, nem azt mondom. és ha egy lány viszont megszeret téged, akkor idővel el fogja hagyni ezt a viselkedésmódját.

- hatalmas türelem kell hozzá, főleg érzelmi téren. és ha ezt a hibáját kijavítja, akkor még erősebb lesz. :)

2019. júl. 15. 21:31
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem vonzó.

(szóval ENTJ nők, írhattok :D )

2019. aug. 14. 06:24
 18/19 anonim ***** válasza:

Én is ENTJ nő vagyok, és amit a 16-os leírt, mind igaz rám, kivéve azt, h ne számítson a partner szenvedélyes szerelemre.Tőlem a legszenvedélyesebb szerelemre számíthat, ha meg tud hódítani...na az a nehéz.:D

Plusz nem lenyomni kell, mert azt szerintem nem fogadja el, hanem intelligenciával tiszteletet ébreszteni benne, hogy felnèzzen és hallgasson rád.Én pl így működöm.A nyers erő nem túl intelligens...

2019. szept. 23. 08:49
 19/19 anonim ***** válasza:
INTP ferfiaknak minden alma az ENTJ no.
2022. febr. 5. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!