Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vonzó egy ENTJ-s, "hadvezér"-típusú lány számotokra? Ha jól tudom nőknél ez a személyiségtípus elég ritka?
nekem nincs bajom vele, szerintem kiegészítenénk egymást
23F
No lásd kivel van dolgod utána néztem :D.[oké igazából nem bírtam megállni, hogy ne nézzek utána.. bszta a csőröm :D]
Elő is került 1 teszt miszerint mégsem JSDF [japan self-defense force :D japán önvédelmi erők.. :D bocs törti b*zi vagyok.] hanem vmi ENTP.. bár még mindig nem értem a megnevezéseket mert amikor ilyenek jönnek szembe, hogy mérnök, gyógyító, hadvezér.. Guild Wars 2re jobban hajaz mint 1 személyiség típusra.. :D
No de elolvastam az ENTJ-t is hmm azt kell mondanom, hogy nagyon-nagyon emlékeztet az első barátnőmre.. és, hogy mennyire vonzó? kb 8 éves történet és azóta volt azért pár komolyabb barátnőm is de mai napig etalon :D kb fél világból lámpaernyőt csinálnék még 1 ilyenért grrr :P
Lehet ez már rég késő a válaszodra, de hátha másnak még hasznára lesz:
- ezek a nők nem igazán tudják az érzelmeiket kimutatni, következésképp hasonlóan hideg típusok illenek hozzájuk.
- ha gyenge vagy akkor lesajnál aztán leural.
- szeret irányítani, vagyis csak abból ért, ha a partner lenyomja. ezt hajlamos magára venni, de logikával meg lehet győzni.
- az igazi gyengéje az érzelmek. öleld meg egy alkalmas pillanatban, és beleremeg. megadja magát. persze nem örökre, mert a küzdelem a lételeme :)
- ha tüzes szerelemre vágysz, akkor nem ez a típus lesz a kedvenced. inkább a megbízhatóság és a mély szeretet a jellemző. de ezért keményen meg kell dolgozni: falkavezérnek lenni nem egyszerű. inkább a véd és dac szövetség az ami működhet.
- ha alárendelődsz véged. és előbb rendel alá, minthogy megadja magát. simán sarkon fordul, mert a türelem sem az erőssége.
- igazából szerintem entj-hez csak entj illik. a többit bedarálja hosszú távon. közösen viszont tudnak fejlődni és eljutni egy emberi szintre.
- sajnos pont az erőssége az ami merevvé teszi ezt az embertípust. viszont szeret tanulni, tökéletesedni. szóval idővel magától is megoldja, nem kell félteni.
- lehet szeretni, nem azt mondom. és ha egy lány viszont megszeret téged, akkor idővel el fogja hagyni ezt a viselkedésmódját.
- hatalmas türelem kell hozzá, főleg érzelmi téren. és ha ezt a hibáját kijavítja, akkor még erősebb lesz. :)
Nekem vonzó.
(szóval ENTJ nők, írhattok :D )
Én is ENTJ nő vagyok, és amit a 16-os leírt, mind igaz rám, kivéve azt, h ne számítson a partner szenvedélyes szerelemre.Tőlem a legszenvedélyesebb szerelemre számíthat, ha meg tud hódítani...na az a nehéz.:D
Plusz nem lenyomni kell, mert azt szerintem nem fogadja el, hanem intelligenciával tiszteletet ébreszteni benne, hogy felnèzzen és hallgasson rád.Én pl így működöm.A nyers erő nem túl intelligens...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!