Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Flegmatikus személyiségtípusúak, ti hogy élitek meg a szerelmet? Volt már dolgotok ilyen emberrel?
Olvastam, hogy nehezen alakulnak ki flegmatikusoknál érzelmek, és nem is nagyon mélyek. Közben pedig azt is, hogy attól boldogok, hogy boldoggá tehetik szeretteiket. :)
Egyáltalán lehet hinni ennek?
Jó, a szangvinikus egyáltalán nem jellemző rám, de a flegmatikus és a melankolikus nagyon keveredik bennem, és a kolerikusból pedig a versenyszellemet, legjobbnak lenni akarást hordozom magamban.
Jajj dehogy!
Négy személyiségtípus. Tudom, hogy nem a legjobb teszt, mert minden ember más, de gyakorikérdéseken úgyis más emberek tapasztalatait fogom olvasni, így őket sem biztos, hogy rá lehet vetíteni az én esetemre. :)
Tehát, itt teljesen jó, ha annyit adok meg, hogy flegmatikus ember írjon, vagy flegmatikusról regéljenek nekem :D
Nekem az jött ki ,h flegmatikus vagyok:D
A kérdésedre válaszolva szerintem ez hülyeség ,hogy nehezen alakulnak ki érzelmek, nálam legalábbis nem igy van..
Mondtam, hogy nem a legjobb teszt, csak irányadó, na. :)
Igazából minden ilyen csak felvázolni jó a helyzetet, tudom én is, hogy egy ember sokkal több mindenből tevődik össze, és nincs két egyforma. :)
2. Köszi :)
Nekem könnyen kialakulhatna most a szerelem, mert már nagyon kívánom.
Amúgy a tesztből kb az összes f-es illett rám, meg még pár másik is.
20f
Eggyel több Sz-em van, mint F-em...
De én nem hagyom hogy a szerelem eluralkodjon rajtam.
Régen voltam szerelmes, de ma már nem hagyom hogy ez bekövetkezzen...
Ugyanakkor a családomnak szeretek örömet okozni, inkább lemondok bizonyos dolgokról a mások javára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!