Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szex, ha a másik fél nem akarja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex, ha a másik fél nem akarja?

Figyelt kérdés
Erőltetnéd úgy az együttlétet, hogy tudod, a másiknak nincs kedve hozzá? Esetleg csak azért megy bele, hogy ne legyen sértődés? El tudod így képzelni?

nov. 12. 13:20
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
59%

Nálunk ezért lett válás.

Nekem sosem volt kedvem hozzá, kötelező házastársi feladatnak tudtam be max heti egyszer, mert tudtam hogy a férjemnek igenis szüksége van az együttlétekre.

De sokszor mivel nem volt hozzá igényem, nem volt az igazi, egy idő után már az ő kedve is elment az egésztől vagy közben, vagy még előtte.

Ha a másik fél nem akarja, akkor nem akarja.

Az, hogy esetleg azért mégiscsak csinálja, hogy neked jó legyen, meg elég sz@r dolog tud lenni.

nov. 12. 13:26
 2/42 anonim ***** válasza:
94%

Ha nincs kedve akkor nincs szex.

Megpróbálom felizgatni, hátha lesz. Ha nem akkor nem 🤷

nov. 12. 13:30
 3/42 anonim ***** válasza:
26%
Nem jövök ilyennel össze.
nov. 12. 13:30
 4/42 A kérdező kommentje:

A történetben én vagyok a feleség, és akinek ritkán van kedve...

Borzalmasan elkeserít, hogy a férjemnek megfelel így is, tudjuk le gyorsan. Én meg szorítom a fogaim, és várom hogy vége legyen.

El se tudom képzelni úgy valakivel, hogy neki nincs kedve, de belemegy.

Szerintem kb ezek miatt ment el a kedvem is.

nov. 12. 13:31
 5/42 A kérdező kommentje:
3-as, nyilván nem volt ilyen mindig, nem így kezdődött a kapcsolatunk.
nov. 12. 13:32
 6/42 anonim ***** válasza:
90%

Itt most igazából az van, hogy egyáltalán nem egyezik a libidószintetek.

Ő többet igényel, te meg igazából szex nélkül is boldogan elvagy egy darabig.

Ez hosszútávon nem jó, üljetek le beszéljetek róla, ha pedig nincs változás, akkor mint az 1esnél, a válás jobb megoldás, minthogy a férjed a szexhiánytól szenvedjen, te pedig a kéretlen szextől szenvedj amihez semmi kedved.

N

nov. 12. 13:35
 7/42 anonim ***** válasza:
61%
Ha erőltetted, manipulálod, zsarolod az nemi erőszaknak bizonyul. Nem bánnád, hogy egyáltalán nem izgul fel és fáj neki, ramatyul érzi magát közben?
nov. 12. 13:40
 8/42 anonim ***** válasza:
80%

Ez nehéz ügy. Mármint erőltetni nem szabadna, ez nem kérdés. Viszont az se várható el, hogy a másik fél beérje havi 1x5 perces szexel, miközben lehet, hogy vágyna rá minden másnap.

Nőként mondom, hogy válás, vagy nyitott kapcsolat.

nov. 12. 13:41
 9/42 A kérdező kommentje:

7-es, ugyanezt érzem magamban. :(

A kérdésre pedig a férjnek kéne válaszolnia, de nyilván nem tudna,vagy elodázná.

nov. 12. 13:43
 10/42 anonim ***** válasza:
73%
Lehet válni/szakítani. Nyitott kapcsolat nincs ha a párod senkivel se kavar, maximum tud róla, hogy másokkal boldogítod magad. De az meg milyen kapcsolat már. Akkor már inkább légy szingli és szinglikkel légy szexben, vagy kapcsolatban.
nov. 12. 13:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!