Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex, ha a másik fél nem akarja?
Kérdés, hogy neked magadtól milyen gyakran lenne kedved? Tudtok kompromisszumot kötni, vagy nagyon messze van a két igényszint egymástól? Illetve milyen gyakori a szex akaratod ellenére?
Mondjuk a válaszaiból úgy érződik, nem igazán szereted már, az anyagi kényszer tart mellette. Így pedig nem csoda, ha nincs kedved. A probléma gyökerét kellene megoldani. A szex elodázása, ritkítása csak tüneti kezelés.
Mi az, hogy erőlteti? Esetleg szeretné.
Attól a pillanattól kezdve, amikor te belemész, reklamációnak helye nincs.
Nálunk én, a nő vagyok az, akinek nagy a libidója, minden nap szexelnék, akár többször is, ha van idő, a párom meg nem. Van, amikor sikerül felizgatnom és szexelünk akkor is, ha eredetileg nem volt kedve, de előfordul, hogy látom rajta, hogy fáradt/kedvetlen, akkor hagyom, megiszunk egy bögre teát és filmezünk.
A szex kierőltetése kontraproduktív, nem hiszem el, hogy valaki komolyan képes úgy élvezni a közösülést, hogy a másik közben a szemét forgatva várja, hogy élvezzen már el a francba - ugyanakkor az is lélekölő, ha valakit folyamatosan elutasítanak.
9 - "A kérdésre pedig a férjnek kéne válaszolnia, de nyilván nem tudna,vagy elodázná."
Feltetted már neki ezt a kérdést? Honnan tudod, mi lesz a válasza?
Nem írtam sehol hogy megőszakol.
Nem félek, hogy elhagy, néha már arra gondolok, bár ő lépne le, nem én lennék a gonosz akkor.
De ebbe ne menjünk bele.
Az utolsó szülésem óta van ez a gond. Nincs probléma egyébként odalent, minden rendben lenne.
Csak valahogy beleestem abba a hibába, hogy csak anya vagyok itthon, nem nő és feleség. Nem érzem magam csinosnak, kívánatosnak. A férjem annak lát egyébként. Kettesbe se töltünk időt, tudom, ezt nekünk kellene megbeszélni, megoldani.
Nekem elég lenne 2 hetente 1x szexelni, tudom, ez kevés, csak valaki kérdezte.
"csak anya vagyok itthon, nem nő és feleség."
Hívjatok segítséget, gyerekvigyázót, és menjetek el hetente egyszer ketten valahova.
"néha már arra gondolok, bár ő lépne le, nem én lennék a gonosz akkor.
De ebbe ne menjünk bele."
Szóval itt van a probléma, amivel nem mersz/akarsz szembenézni.
Legalább magaddal legyél őszinte.
Szerintem ha 2 hetente 1x úgy le tudnál vele feküdni, hogy tényleg van hozzá kedved, és odateszed magad, nem pedig a "mikor lesz már vége " gondolatmeneteddel menne le az egész, az szerintem teljesen élhető lenne.
Nemtudom, hogy a férjed mennyiszer igényli, de tud maszturbálni is, illetve a férjed helyében többre tartanám a 2 hetente 1xi tartalmas szexet, mint a sűrűbb nyögvenyelőset.
De mint azt már említették, le kellene ülnöd vele ezt megbeszélni.
Lehet kéne egy pár kettesben töltött randevú, hogy újra nőnek érezd magad és lehet neked is sűrűbben jönne meg a kedved hozzá, főleg ha mondjuk a férjed mutatna egy kicsit a romantikusabb oldalából is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!