Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szex, ha a másik fél nem akarja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex, ha a másik fél nem akarja?

Figyelt kérdés
Erőltetnéd úgy az együttlétet, hogy tudod, a másiknak nincs kedve hozzá? Esetleg csak azért megy bele, hogy ne legyen sértődés? El tudod így képzelni?

tegnapelőtt 13:20
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%

9

Miért hagyod? Váljatok el!

tegnapelőtt 13:44
 12/42 anonim ***** válasza:
Nálam mindig ez van. A csajok a szexet akarják, nekem meg muszáj belemenni, ha nem is szólnak, de elégedetlenek.
tegnapelőtt 13:46
 13/42 anonim ***** válasza:
61%
Persze. Nagyon sok kedvem lenne kényszerből szexelni, vagy megerőszakolni a párom.
tegnapelőtt 13:47
 14/42 A kérdező kommentje:

11-es

Már gondoltam a válásra, persze ez nem ilyen egyszerű, csak mondani könnyű.

Gyerekeink vannak, fél év múlva megyek vissza dolgozni, anyagilag is kiszolgáltatott helyzetben vagyok jelenleg.

tegnapelőtt 13:49
 15/42 A kérdező kommentje:

13

Itt nem én vagyok, aki 'kényszerít'

Nyilván erről nem merek senkivel nyiltan beszélni, nem tudom másoknál van e ilyen, illetve meddig normális egy probléma. Ezért kérdeztem meg itt. Kíváncsi voltam, mások hogy gondolják, tényleg a szex mindenek felett...?

tegnapelőtt 13:51
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Kérdeztem, hogy miért hagyod. Ezek szerint azért, hogy ne menjen félre, el ne hagyjon. Döntsd el, hogy feldobod neki, hogy menjen szexelgetni, de ne váljon cserébe, vagy kielégíted továbbra is. Más választásod nincs. Ha meg össze szeded magad anyagilag lépj le.
tegnapelőtt 13:52
 17/42 anonim ***** válasza:

"Erőltetnéd úgy az együttlétet, hogy tudod, a másiknak nincs kedve hozzá? Esetleg csak azért megy bele, hogy ne legyen sértődés?"

Ő erőltetett? Vagy akaratod ellenére a kedvéért belementél?

Egészen más kategória a két dolog!

tegnapelőtt 14:01
 18/42 A kérdező kommentje:
Ő erőlteti, és nem a kedvéért megyek bele, hanem hogy ne sértődjön meg pl
tegnapelőtt 14:05
 19/42 anonim ***** válasza:
54%

Soha nem erőltetnék semmi ilyesmit. Számomra a szexnek arról kell szólnia, hogy mind a ketten akarjuk és mind a ketten vágyunk rá. Én pont eléggé nyomorúságosnak érzem magam szexuálisan, mert csomó rossz élményt szereztem.. Eszembe sem jutna mást kitenni ilyen dolgoknak.

Aki pedig megsértődik azon, hogy nincs szex, az bizonyos szempontból önző és gyerekes dolog.

tegnapelőtt 14:10
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Lol, ha azért mész bele, hogy ne sértődjön meg az az ő kedvéért történik. Vagyis nincs szó nemi erőszakról. Mivel félsz, hogy lelép inkább alá fekszel. A gyerekek előtt is így érezted magad? Akkor is kötelességből szexeltél, vagy azért, hogy legyenek gyerekek? Megutáltad valamiért, hormonokkal nincs bajod?
tegnapelőtt 14:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!