Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szex, ha a másik fél nem akarja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex, ha a másik fél nem akarja?

Figyelt kérdés
Erőltetnéd úgy az együttlétet, hogy tudod, a másiknak nincs kedve hozzá? Esetleg csak azért megy bele, hogy ne legyen sértődés? El tudod így képzelni?

nov. 12. 13:20
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Sajnos neki nem igénye a randizás, a több kettesben töltött idő. Jó minden így, csak kevés a szex.
nov. 12. 14:40
 32/44 anonim ***** válasza:
74%
Akkor hol vagy te? Kivel tudsz egyáltalán beszélni? Beszélgetni? Programot csinálni? Valamit látni/hallani a világból valakivel együtt?
nov. 12. 14:58
 33/44 anonim ***** válasza:
52%

Igen a pasik el tudják így képzelni. Nekik teljesen megfelel ígyis a szex.

Én nem tudnám. Ha a párom nem akarja a szexet nekem a vágyam, se jönne akkor meg rá.

nov. 12. 15:04
 34/44 A kérdező kommentje:

32-es...a kérdésed megkönnyeztem. Mert ezekre nem tudok válaszolni. Hol vagyok én? Nem tudom.

Itthon vagyok állandóan, lefoglal a háztartás és a gyerekek körüli teendők. (Tudom hogy nem ilyen értelemben kérdezted)

Van 1-2 nagyon jó barátnőm, de egy ilyen témát velük se merek megbeszélni.

Kimozdulni nehéz, a legkisebb egy kicsit problémás. Így inkább nem is nagyon megyünk sehova, csak a mamákhoz.

Abban bízom, ha újra dolgozom, javul a helyzet minden téren. Én is többet leszek emberek között, ez már önmagában nagy változás a 4 fal után.

nov. 12. 15:08
 35/44 A kérdező kommentje:

33

Köszönöm hogy ezt leírtad.

Ez egy korrekt hozzáállás, ahol látszik hogy egyenértékű felek vagytok, és nem csak egy eszköz a másik.

nov. 12. 15:10
 36/44 anonim ***** válasza:
27%
De ha régóta az megy, hogy nincsenek randik akkor minek kellett több gyermek? Nem hiszem el, hogy az utolsó gyerek születése előtt kezdett el hanyagolni. Hát most megeszed amit főztél. Vagy kifexel neki, vagy kidob azt élj meg.
nov. 12. 15:31
 37/44 anonim ***** válasza:
82%
Nem is kezel nőként, persze, hogy nincs hozzá kedved férfiként... Nem tesz érted semmit, nem is próbálkozik, csak elvárja, hogy otthon rendben legyenek a dolgok meg néha tedd szét a lábad. A legdurvább red flag, hogy azt is leszarja, hogy neked nem jó a szex, csak neki meglegyen. Sajnos a férfiak 90%-a sose fogja megérteni, hogy a nő úgy működik, hogy ha törődnek vele, ha nőnek érzi magát a kapcsolatban, akkor akar szexelni. Ha háztartási robotnak meg ürítőedénynek használják, akkor nem akar.
nov. 12. 15:32
 38/44 anonim ***** válasza:
61%

De minek kellett szülni több gyereket ilyen férfiúnak? Mert olyan nincs, hogy a gyerekek születése előtt példás férfi volt, követte a részét a háztartások. Miért kell lusta herét kiszolgálni és még szülni is? Én meg azt kérdezem inkább, hogy a nők mikor fogják már végre fel, hogy maguknak szülnek és, hogy a 21. században nem kötelező a férfiakat kiszolgálni? Mikor?

nov. 12. 15:37
 39/44 anonim ***** válasza:
47%

Miért, miért....mert annyira szülni akart, hogy akkor minden mindegy volt neki.Most meg ráébredt, hogy mégsem mindegy.Sokan előbb cselekszenek, mint gondolkoznak.

nov. 12. 15:44
 40/44 anonim ***** válasza:
86%
38: ez most a kérdés szempontjából már tök lényegtelen, azért sem firtatom. Egyébként abszolút jogos, én is így gondolom, csak ez a kérdezőn már nem segít, neki már van ettől a palitól 2 gyereke...
nov. 12. 17:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!