Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex, ha a másik fél nem akarja?
Igen a pasik el tudják így képzelni. Nekik teljesen megfelel ígyis a szex.
Én nem tudnám. Ha a párom nem akarja a szexet nekem a vágyam, se jönne akkor meg rá.
32-es...a kérdésed megkönnyeztem. Mert ezekre nem tudok válaszolni. Hol vagyok én? Nem tudom.
Itthon vagyok állandóan, lefoglal a háztartás és a gyerekek körüli teendők. (Tudom hogy nem ilyen értelemben kérdezted)
Van 1-2 nagyon jó barátnőm, de egy ilyen témát velük se merek megbeszélni.
Kimozdulni nehéz, a legkisebb egy kicsit problémás. Így inkább nem is nagyon megyünk sehova, csak a mamákhoz.
Abban bízom, ha újra dolgozom, javul a helyzet minden téren. Én is többet leszek emberek között, ez már önmagában nagy változás a 4 fal után.
33
Köszönöm hogy ezt leírtad.
Ez egy korrekt hozzáállás, ahol látszik hogy egyenértékű felek vagytok, és nem csak egy eszköz a másik.
De minek kellett szülni több gyereket ilyen férfiúnak? Mert olyan nincs, hogy a gyerekek születése előtt példás férfi volt, követte a részét a háztartások. Miért kell lusta herét kiszolgálni és még szülni is? Én meg azt kérdezem inkább, hogy a nők mikor fogják már végre fel, hogy maguknak szülnek és, hogy a 21. században nem kötelező a férfiakat kiszolgálni? Mikor?
Miért, miért....mert annyira szülni akart, hogy akkor minden mindegy volt neki.Most meg ráébredt, hogy mégsem mindegy.Sokan előbb cselekszenek, mint gondolkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!