Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után történt meg az első együttlét?
Voltaképpen nem vagyok szűz, mert korábban már volt kapcsolatom akivel rendszeresen együtt voltunk. Miután szakítottunk, egy jó ideig nem volt senki az életemben.
Egy korábbi munkatársammal kezdődött el valami. Mivel együtt dolgoztunk, így közel 7 éve ismerjük egymást. Ámbár, mondhatom akkoriban nem ápoltunk szoros viszonyt, inkább ilyen kölcsönös adok-kapok volt közöttünk. Látszólag működő kémiával.
Neki is volt egy véleménye rólam és nekem is róla! Ezeket a falakat már leküzdöttük! Legalább is ő igen, én is talán...
Voltaképpen nem ezzel van a probléma. Talán még nem állok készen, mert kicsit azt érzem ennyi év kihagyás után mintha szűz lennék..
Történt 2 eset, amiért azt érzem jogosan haragszik. Az egyik ilyen alkalommal belementem az előjátékba amit élvezettel zártam, de amikor viszonozni kellett volna "beijedtem". Másik alkalommal elaludtunk filmnézés alatt, még sosem aludtam vele, éjjel felébredtem, és eszméltem fel hány óra van.. Nyilván ott is kezdeményezett.
Azt érzem vannak bennem gátlások, levetkőzni egy férfinak, és átadni magam amit nem tudom hogyan küzdhetnék le. Tudom hogy jogosan haragszik, tavasz óta randizgatunk..
Nem tudom meddig lesz velem ennyire türelmes, vagy mikor adja be az unalmast..
Ha átadom magam az érzésnek, a vége mindig az, hogy visszalépek, mert attól tartok hogy ennyire tartana, és elhagyna..
Első alkalommal :) mással volt hogy "nagykönyv" szerint a nemtomhányadik alkalommal, de mégis szakítottunk. Nem ettől fog függeni egy kapcsolat tartóssága.
Az hogy meddig fog rád várni meg nem tudni - az érzelmek erősségétől függ. Ha nagyon nincs más nála képben (mert nem tud csajozni), vagy szerelmes akkor jópár dobásod lehet még. Ha nem szerelmes, vagy amúgy könnyen tud csajozni akkor valószínűleg már nincs túl sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!