Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés után,nem hajlandó semmit javítani a felújításra váró házon. Így,hogy látom az érdektelenséget,engem sem érdekel. Ha továbbra is ezt tapasztalom,hagyjam el?
Kertes házba max ugy lehet beleugrani hogy megveszi az ember es azonnal lebetonozza az egészet vagy kiirt kivág mindent es csinál egy gyepet mert különben egy életen át lehet benne gebedni, nem véletlenül nyugdíjasoknak valo akiknek nincs munkája és kertben termesztenek, dolgoznak mert nekik van idejük energiájuk erre.
Pl gyerekek mellett neked se lenne.
Hülye volt hogy ilyenbe ugrott bele.
#4 a másik házában?
Szerinted kinek a dolga lenne még minimum?
Akié a ház!
Valójában önmagában nem létezik olyan hogy lustaság.
A lustaság csak a motiváció hiánya, azaz igen, sajnos ő ilyen igénytelen, mert ha nem lenne ilyen akkor lenne rá motivációja hogy megcsinálja.
Nekem szüleim olyanok hogy hagyják lerohadni a házat, semmit nem képesek kicserélni, mert hát "működik még valamennyire", meg úgyse látja senki mert sosem megy hozzájuk senki. Valakit egyszerűen nem érdekel, szüleim sosem veszekedtek ezen, mert mindketten ilyenek, úgyhogy ha nálatok ebből konfliktus van akkor van egy rossz hírem...
" azt amit neki kellene"
Na igen, azért ez a mondatrész is elég durva, legalább annyira, mint az ő viselkedése. Lehet nem véletlen a dolog? Senki nem szeret arra hazamenni, hogy a másik fél máris támadással, fikázással várja, "gyerünk kifelé tűzifát vágni, Stan!" (Roy)
"Elvárná,hogy"
Elvárná, hogy te gondozd a kertet?
Ha nincsenek tisztázva a tulajdoni, feladatköri és egyéb viszonyok, és nincs egyetértés és együttműködés, abból nem lesz tartós, boldog együttélés.
Ne itt panaszkodj, beszéljétek meg.
Női egyenjogúság van, mi az hogy nem akarsz kimenni 2 hetente egy órát füvet nyírni? Normális pasinál, aki minden második alkalommal elmosogat, ez jár ám! 🤣🤣
Ő pont egy olyan trehány senki, akit el kéne hagynod, de ízibe! Hülye vagy ha vele maradsz!
De ilyen kifogást! Hallatlan. Nő vagyok nekem nem kell füvet nyírni…. Akkor a féri meg férfi, nem kell mosogatnia, pardon mosogatógépbe bepakolnia.
Kérdező!
Dolgozol munkahelyen!?
5
Mivel eltartják, igy ALAP lenne, hogy megcsinálja legalabb a házimunkat ÖNKÉNT és dalalolva!
Es mielott beszolnál, nő vagyok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!