Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly választ váró kérdés!?
Figyelt kérdés
Szerintetek igaz az, hogy az első szerelem soha nem múlik el, de mindig véget ér? Mármint arra a felére lennék kíváncsi, hogy igaz-e, hogy "soha nem múlik el. " te is sóvárogva gondolsz az első szerelmedre (ha nem haraggal szakítottatok. )? akkor is, ha boldog kapcsolatban élsz most?2011. jún. 17. 09:11
1/11 anonim válasza:
Ha engem kérdezel, szerintem ez a kérdés komolytalan választ vár.. Látom a szemén..
2/11 A kérdező kommentje:
na, most miért kell szemétkedni?
2011. jún. 17. 09:20
3/11 anonim válasza:
Nekem lelket melengető, kellemes érzés, boldog emlék.
54/f
4/11 anonim válasza:
Én szépen emlékszem rá már, annak ellenére, hogy haragban váltunk el. 23f
5/11 anonim válasza:
Szép emlék, igazi diákszerelem volt, de nem sóvárgok utána. Nekem elmúlt.
6/11 A kérdező kommentje:
és a későbbi barátnőtöket tudtátok annyira szeretni, mint az elsőt?
2011. jún. 17. 09:23
7/11 anonim válasza:
Nekem is elmúlt, tudtam szeretni mást. Neked is menni fog, nyugi.
8/11 anonim válasza:
Simán túlléptem rajta, már nem is érdekel, sőt már nem is tetszik.
9/11 anonim válasza:
bar most boldog par kapcsolatban elek .de az elso nagy szerelmemet soha nem fogom el felejteni .szep emlek maradt.
10/11 anonim válasza:
szép emlékek fűződnek hozza, de elmúlt és van más akit legalább annyira szeretek mint az elsőt - vagy talán meg jobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!