Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, h a fiú úgy választ bnőt tudat alatt, hogy hasonlítson az anyjára? Fontos kérdés lejebb
Figyelt kérdés
VAn egy srác aki tetszik, de az anyja vékony és az egész családjára ez jellemző.Én meg husisabb vagyok akkor semmi esélyem sincs?2010. júl. 25. 23:15
2/10 anonim válasza:
Figy, nekem anyum nem egy vékony fazon, és én rohadtul a vékony csajszikat szeretem.
3/10 anonim válasza:
én olyat keresek mint a nővérem
4/10 anonim válasza:
Szerintem ez a dolog a személyiségre vonatkozik. Olyan lányt választ, aki úgy viselkedik, olyan a jelleme mint az édesanyjának. Van akiknél ez tényleg így van, de nem mindenkinél.
6/10 anonim válasza:
én pont úgy választottam, h nem hasonlít egyáltalán anyámra és örülök is neki :D
7/10 anonim válasza:
Hát az én vőlegényem nem éppen így "választott" engem.Az édesanya és én,ég és föld..
8/10 anonim válasza:
ásd el magad, nincs nála esélyed.
9/10 anonim válasza:
Nálunk az a helyzet, hogy a barátom is, testvérei is, apja is vékony, az anyja pedig picit husissabb, én is az vagyok. Szerintem nem az anyjához hasonló lányt válazst :D
10/10 anonim válasza:
ezt belsőre értik. amúgy meg ez akkor érvényes,ha jó a kapcsolata az anyjával meg hasonlók. és vannak kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!