Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az igaz, h a fiú úgy választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, h a fiú úgy választ bnőt tudat alatt, hogy hasonlítson az anyjára? Fontos kérdés lejebb

Figyelt kérdés
VAn egy srác aki tetszik, de az anyja vékony és az egész családjára ez jellemző.Én meg husisabb vagyok akkor semmi esélyem sincs?
2010. júl. 25. 23:15
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nincs. Mehetsz keresni mást.
2010. júl. 25. 23:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Figy, nekem anyum nem egy vékony fazon, és én rohadtul a vékony csajszikat szeretem.
2010. júl. 25. 23:18
 3/10 anonim ***** válasza:
én olyat keresek mint a nővérem
2010. júl. 25. 23:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a dolog a személyiségre vonatkozik. Olyan lányt választ, aki úgy viselkedik, olyan a jelleme mint az édesanyjának. Van akiknél ez tényleg így van, de nem mindenkinél.
2010. júl. 25. 23:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez nagyon nagy hülyeség.
2010. júl. 25. 23:23
 6/10 anonim ***** válasza:
én pont úgy választottam, h nem hasonlít egyáltalán anyámra és örülök is neki :D
2010. júl. 25. 23:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát az én vőlegényem nem éppen így "választott" engem.Az édesanya és én,ég és föld..
2010. júl. 25. 23:24
 8/10 anonim ***** válasza:
ásd el magad, nincs nála esélyed.
2010. júl. 25. 23:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Nálunk az a helyzet, hogy a barátom is, testvérei is, apja is vékony, az anyja pedig picit husissabb, én is az vagyok. Szerintem nem az anyjához hasonló lányt válazst :D
2010. júl. 26. 10:29
 10/10 anonim ***** válasza:
ezt belsőre értik. amúgy meg ez akkor érvényes,ha jó a kapcsolata az anyjával meg hasonlók. és vannak kivételek.
2010. júl. 26. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!