Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
H lehet ez? : Olehe kicsit buta a kérdés de szeretnék választ
A hüvely csak 4-6 cm .Valamiért szokás manapság nagyítani, de valóban csak ennyi.
És mivel rugalmas és tágulékony mindkettő,ezért nagyon jól idomulnak egymáshoz.
Na ezért nincs szükség 20 cm-es farokra,mert az már fáj.Ezt a férfiak mindig elfelejtik.
A 4-6 az kevés azért, én (nőként) a 8 centi körülit tartom reálisnak. Egy tampon 5 centi hosszú, akkor a 4-6 centisbe be sem nagyon férne, sőt az elsőből még ki is lógna. :) Amikor teljesen fönt van a tampon, akkor kb. 2-3 centi megy be az ujjból.
A kérdésre a válasz ugyan az, mint arra a kérdésre, hogy hogy fér ki rajta egy négykilós csecsemő: iszonyú tágulékony és rugalmas, elsősorban széltében, de valamelyest hosszában is. Mellesleg a 18 centis pénisz nem szokott tövig bemenni, mert fájdalmat okoz.
26/N
hát igen előre félek a szüléstől x-DD
köszi a választ : DD
A 4-6 nagyon kevés, a 7-9 nagyjából korrekt lehet. Viszont izgalmi állapotban megtelnek a szövetek vérrel, ilyenkor megint "hosszabb" pár centivel. Meg vannak jelentős egyéni eltérések.
Én a volt bnőmnek simán be tudtam dugni maximálisan tövig (17-18), akkor értem teljesen végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!