Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaphatnék választ szerelmi kérdés ügyében?
Haverom egyszer járt egy csajjal. Szakítottak. Neki most új barátnője van, és nagyon szereti. Én összejöttem az ő régi barátnőjével, és szeretem nagyon.:)
Azt mondja, teljesen megváltozok, ez nem én vagyok, sé elveszítek mindent, ha így folytatom. Szerintetek mit tehetnék?? Azt ne írja senki, hogy tartsak ki haverom mellett, mert nagyon szeretem a csajt....de így félek h nem lesznek barátaim:(
15/f
Az előfordulhat, hogy Te észre sem veszed mennyire megváltoztál, de az is lehet a dologban, hogy csak szimplán nem tetszik a haverodnak az, hogy az exével jársz akiről úgy gondolja nem a tökéletes lány. Talán kérdezd meg tőle, hogyha úgy véli megváltoztál akkor miben. Ha meg csak szimplán zavarja, hogy az ő volt bnőjével vagy együtt akkor majd meg fog békélni ezzel a gondolattal. Muszáj lesz. Amúgy meg nem barát az olyan aki meg akarja határozni, hogy kivel legyél.....
Mondom kérdezd meg tőle, hogy szerinte változtál-e és ha igen mi lenne az...sok sikert!:)
Itt elsősorban egy nagyon alapos önértékelés kell. Te hogy érzed? Megváltoztál? Ha igen, miben? Ez szerinted rossz? A barátaid miért gondolhatják, hogy rossz irányba változtál? A szüleid mit mondanak? Ezután ülj le ezzel a haverral (először ne az egész társasággal) és "kérdezd ki": szerinte miben változtál meg és ezt úgy, hogy neki is jó legyen, hogyan lehet orvosolni? Neked megfelel ez a megoldás? Ha igen, akkor a barátnődet nem kockáztatod vele? Ha nem, a családodnak jó lehet ez a lépés? Meg tudod lépni? Segítenek a haverjaid? Valóban érdemes értük megváltozni?
Szerintem fuss át ezen a pár kérdésen, majd beszélj a haveroddal is. Értékeld magadban a helyzetet, hogy valóban szükséged van változni.
Mivel nem tudom, hogy mi az a nagy változás, ami rád haragította a haverjaidat, így konkrétabb tanácsot nem tudok és nem merek adni.
Remélem, ezzel a kis önismeretre buzdító válasszal tudtam segíteni! :)
köszönöm a gyors választ:)
már kérdeztem tőle, azt mondta jöjjek rá magamtól. mondtam neki hogyha neki lesz igaza, akkor a szemébe fogom mondani, a válasz az volt, hogy hozzá nem szóljak...
A barátod egyértelműen féltékeny. Nem akarom bántani, de ő nem igazán jó barát, hiszen fontosabb neki, hogy ne az exével járj, mint a barátságod. Biztosra veheted, hogy az a baja. Mondd meg neki, hogy ha ennyire zavarja, hogy együtt vagytok, akkor viselkedhetne felnőtt módjára is, és a szemedbe is mondhatná, mert ez a majd rájössz, és ne szólj hozzám elég ovis.
Nyugodtan megmondhatod azt is, hogy igazából örülsz, hogy ilyen korán kiderült, hogy ő milyen ember valójában, mert te komolyan barátnak tartottad, de kiderült, hogy nem az, hiszen a barátság lényegéhez az egymással szembeni kendőzetlen őszinteség is hozzá tartozik. Ha neki nem megy ez, akkor hidd el, nem őszinte barát, egy havernál meg fontosabb a lány, ha már szereted.
Ilyen felállásban már más a "gyerek fekvése". A barátod bizony féltékeny. Ha valakivel konkrét, jól meghatározható problémánk van, azt a szemébe mondjuk. Legalább is nem barchobázunk vele. Ha a szüleid is azt mondják, hogy tarts ki a lány mellett, akkor ők biztos jól látják. Tapasztaltabbak, jobban ismernek, és a javadat akarják. Én a helyedben szépen eltávolodnék ettől a "baráttól". Ha igazi barát, nem csak egy haver, akkor a kapcsolatotok biztos helyre fog jönni. Ha meg csak egy haver, akkor tök mindegy, nem kár érte.
Norci
köszönöm szépen mindenkinek:)
már csak az érdekel, hogy a többi barátomat hogy sikerült ellenem fordítania?
szerintem engem is zavarna ha a barátnőm összejönne a votl barátommal.. err nem gondoltál?:/ nem baj mert írtad hogy szereted.. talán megkéne beszéld a haveroddal hogy ne legyen köztetek feszkó..és a többi barátod is "visszamenjen" hozzád..
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!